Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Visit Aarhus: Behov for tættere dialog med Hovedstaden betyder at WOCO direktør kommer i bestyrelsen

Der er behov for en tættere dialog mellem Aarhus og København, og da den administrerende direktør for Wonderful Copenhagen, Lars Bernhard Jørgensen, tillige med er een af landets skarpeste hjerner indenfor turisme, knyttes han til bestyrelsen for Visit Aarhus.

Bestyrelsesformand Sten Tidemann, VisitAarhus, siger:

– For VisitAarhus er det en stor glæde, at Lars Bernhard Jørgensen har sagt ja til at tiltræde i VisitAarhus' bestyrelse. VisitAarhus er Aarhus' officielle turistorganisation, der har til formål at medvirke til at udvikle turismen i Aarhus og at markedsføre Aarhus som ferie- og rejsemål". Med et bestyrelsesmedlem som Lars Bernhard Jørgensen, får Aarhus nu muligheden for at sparre med én af de skarpeste profiler med store kompetencer indenfor oplevelsesindustrien.

Og turistdirektør Peer H. Kristensen har også en kommentar:

– Med den hastige udvikling Aarhus er inde i både nationalt og internationalt er der brug for tættere dialog mellem København og Aarhus. Derfor ser jeg frem til at samarbejde med Lars Bernhard Jørgensen. Eksempelvis har vi siden 2008 haft et samarbejde gennem Meet Denmark, der har til formål at tiltrække internationale videnskabelige kongresser til Danmark. Samarbejdet omfatter Wonderful Copenhagen, VisitAalborg, Inspiring Denmark og VisitAarhus. Ligeledes samarbejder vi med Wonderful Copenhagen om tiltrækning af flere Krydstogtsanløb til Aarhus.

Lars Bernhard Jørgensen, har været administrerende direktør for Wonderful Copenhagen siden 1994. Han har en MSc i offentlig administration, og har tidligere været ansat på den danske ambassade i Paris, i Energiministeriet, Udenrigsministeriet, Erhvervsministeriet og som sekretær for statsministeren.

Udover at sidde i bestyrelsen i en række virksomheder og sit engagement i udviklingen af hovedstadens turisme og Københavns internationale branding, har Lars Bernhard Jørgensen også fungeret som ekstern forelæser på Københavns Universitet og ekstern censor på Copenhagen Business School og på universiteterne i Aarhus og Aalborg.

Lars Bernhard Jørgensen siger i anledning af sin nye bestyrelsespost:

– Jeg ser frem til samarbejdet i VisitAarhus' bestyrelse. Aarhus er en by i stærk vækst, med en række internationale markante virksomheder samt et spændende turistprodukt i forhold til hoteller og attraktioner. At kunne være med til at lægge strategien for dette er en spændende udfordring.

VisitAarhus ledes af en bestyrelse på 7 personer, hvoraf fem er udpeget af stifterne, en af Region Midtjylland og en er valgt af medarbejderne.

VisitAarhus' bestyrelse består af:
Regionsmedlem Ove Nørholm, Region Midtjylland, Koncernkommunikationsdirektør Astrid Gade Nielsen, Arla
Adm. Direktør Lars Bernhard Jørgensen, Wonderful Copenhagen, Medstifter Mads Thimmer, Innovation Lab,
Erhvervschef Jan Beyer Schmidt-Sørensen, Aarhus Kommune, Medarbejderrepræsentant, Projektleder Anne Hübner, VisitAarhus og Rektor Sten Tiedemann, Folkeuniversitetet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us