Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Video: Skistøvleløb i København

Fredag den 21. november afholdes et stort, sjovt og samtidig temmelig udfordrende skistøvleløb på Rådhuspladsen i København.

“Skishoerun” er oprindeligt et hollandsk fænomen, men nu er turen kommet til Danmark.

Bag begivenheden står et af Europas største skirejsebureauer, Sunweb, som med eventen markerer, at skisæsonen i alperne er begyndt. Alle kan deltage – bare de har skistøvler på og deltagerne har mulighed for at vinde skirejser og udstyr for 30.000 kroner.

Og det er faktisk sværere, end man lige tror at løbe 100 meter hurtigt i skistøvler. Derfor bliver det uden tvivl et syn udover det sædvanlige på Rådhuspladsen fredag den 21. november 2014 kl. 15.00, når feltet i Danmarks første store skistøvleløb sendes til start.

Banen er udviklet i samarbejde med folkene fra Nordic Race og vil foruden sving byde på små og store forhindringer, som skal klares, før vinderen kåres og belønnes med en skirejse til en værdi af 10.000 kroner.

Initiativtagerne til Skishoerun er rejsebureauet Sunweb, der er Europas største udbyder af skirejser til Alperne.

– Vi har med stor succes afviklet Skishoerun i Holland, og nu er turen kommet til Danmark. Vi glæder os til at markere starten på skisæsonen med en aktivitet i hjertet af København, hvor alle kan være med, og hvor det først og fremmest skal være sjovt at deltage,” siger Emil Glahn fra Sunweb.dk

Der er præmier for hurtigste tid og bedste udklædning, men Skishoerun er et løb, hvor du ikke behøver at være hurtigst for at vinde:

– Selvfølgelig skal den hurtigste på ruten belønnes, men derudover har vi også en række andre præmier på spil – bl.a. for bedst udklædte deltager. Så føler man sig ikke hurtig med skistøvlerne på, skal vejen til en af de mange gode præmier måske findes et sted i din garderobe, siger Emil Glahn, som oplyser, at der samlet uddeles præmier for mere end 30.000 kroner.

På dagen vil der desuden på Rådhuspladsen være underholdning, musik, varm kakao og afterski-stemning, og alle er velkomne til at komme og heppe på deltagerne.

Læs mere og tilmeld dig på http://www.skishoerun.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us