Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Video: Riga har Europas bedste hotelpriser

Storbyferie er for danskerne et stort feriehit, og efterårssæsonen der er over os er et rigtig godt tidspunkt at besøge en af de europæiske metropoler. Ønsker man at bruge feriebudgettet på shopping og restaurantbesøg og ikke på hotelopholdet, så kan man få hotellet til absolut lavpris i mange af de europæiske storbyer.

Det viser Hotels.com’s seneste hotelprisindex.

Historiske seværdigheder, gastronomi på højt plan og shopping i særklasse – de europæiske storbyer har rigtig meget at byde på. Det er derfor også en type ferie, der er populær blandt danskerne. Men ligeså forskellig som de europæiske storbyer er, lige så forskellig er det prisleje, man kan forvente at finde i metropolerne. Også når det kommer til hotelpriserne.

Ønsker man sig en prisvenlig storbyferie i Europa, er der masser at vælge ud fra. Østeuropæiske storbyer som Riga, Budapest, Bratislava, Warszawa og Bukarest kunne nemlig tilbyde danske rejsende særdeles favorable hotelpriser i 1. halvår af 2014 – faktisk Europas bedste.

Er feriebudgettet til storbyferien derfor ikke så stort, eller prioriterer man blot oplevelser, mad og shopping frem for dyre overnatninger, er Østeuropa et oplagt sted.

Således kunne danske rejsende i årets første seks måneder få hotelovernatninger i hovedstaden i Letland, Riga, for den nette sum af 561 kr. pr. nat. I Budapest og Bratislava kunne hotelsengene købes for henholdsvist 564 kr. og 567 kr. pr. nat i 1. halvår af 2014, og i Warszawa og Bukarest kunne danske rejsende få hotelsenge for 607 kr. pr. overnatning.

– Storbyerne i den østlige del af Europa er fortsat meget prisvenlige at besøge for danskerne. Ja, faktisk skal man helt til Asien for at finde billigere hotelpriser end her. Og ønsker man eksempelvis at opleve opera, museer og middelalderlig arkitektur, er det også i denne del af Europa, man skal lede, mener Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

En storbyrejse til Riga er en rejse til en by med over 800 års historie bag sig. Byen byder derved på et hav af historiske attraktioner men også shopping og gode restauranter – alt til lave priser.

Her er nogle ferietips:

– Floden Daugava, hvor du sammen med de lokale kan slå dig ned mellem de store træer, farverige blomster, springvand og utallige statuer og monumenter og få et lille hvil.
– Den gamle bydel, som er et levende museum. De smalle gader byder på mere end 150 historiske og arkitektoniske attraktioner sammen med butikker og hyggelige caféer og restauranter.
– Domkirken, der ligger midt i den gamle bydel. Den er en blanding af romansk stil, renæssance, barok og klassisk arkitektur og huser et af de største orgler i Europa med mere en 6.700 piber.
– Brivibas og Caka, er de største indkøbsgader i Riga. Her ligger små specialbutikker, mærkevareforretninger og store indkøbscentre side om side.
– Centralmarkedet, er det mest kendte og største af alle markederne i Riga. Her sælges blomster, grøntsager, frugt, kød og fisk.

Her kan du se en video om Rigas katedral:

Den officielle turismeportal i Letland: http://www.latvia.travel/en/article/riga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us