Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Vi drømmer os downunder

De fleste af os ville flyve langt, langt væk, hvis vi havde frit valg på alle hylder.

En undersøgelse viser nemlig, at vi midt i vinterkulden, allerhelst ville rejse til Australien og New Zealand, hvis vi fik tilbuddet om en gratis tur efter eget valg.

Nye tal fra en undersøgelse, som Epinion har foretaget for British Airways viser, at det mange af os, faktisk hver tredje dansker, drømmer om er en rejse til Australien eller New Zealand, og fik vi et gratis tilbud til en valgfri destination, ville det ende med et af de to lande.

I det hele taget vil vi gerne langt væk hjemmefra. Et andet verdenshjørne med drømmedestinationer, er nemlig USA og Canada, hvor 29 % af danskerne gerne vil hen, mens Europa må nøjes med en tredjeplads (9 %) på rejsedrømmenes liste.

At kontinenter som Australien og USA er danskernes storfavoritter, kommer ikke bag på Peter Rasmussen, der er chef for Nordeuropa hos British Airways. Hos flyselskabet har man længe oplevet en efterspørgsel på rejser til fjerne destinationer:

– USA har meget længe været det mest populære rejsemål blandt danskerne, og at Australien og New Zealand nu er nye favoritter, stemmer udmærket med den oplevelse, vi har. Det er ofte rejser langt væk, der trækker i danskerne, især i december og januar måned, hvor rejseaktiviteten til bl.a. USA og Australien topper. Vi bestræber os hele tiden på, at imødekomme dette behov og udvide markedet og mulighederne for nye rejsemål, som fx Sydafrika, hvor både Cape Town og Johannesburg også er på vores top 5 liste.

Trods længslen efter fjerne verdenshjørner, er der dog stadig mange af os, der er glade for at rejse i Europa. Det overrasker heller ikke Peter Rasmussen:

– Europa har altid været blandt danskernes favorit rejsedestinationer. Europa rummer utallige muligheder, og er realistiske og overskuelige rejsemål for de fleste. Her ved jule- og nytårstid er det europæiske storbyfavoritter som London, Berlin og Paris, der lokker, når der skal julehandles, fejres nytår eller man vil forkæle sig selv med en miniferie.

Mellemøsten og Indien ser ikke ud til at friste danskerne synderligt – ifølge undersøgelsen ville kun 1 % af os besøge disse rejsemål, hvis vi selv kunne vælge.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us