Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Verdens dyreste hotelby er Key West

Ernest Hemingway, Ralph Lauren og Calvin Klein har alle haft residens i det lækre Key West, hvor vandet er azurblåt, og hvor temperaturene ligger relativt stabilt mellem 24 grader i de kolde måneder og op omkring 32 grader i de varme.

Der er altså mange gode grunde til at besøge Key West, Florida. Men har man som dansker planer om at lægge vejen forbi det solrige paradis, skal man være forberedt på at have den store pengepung med.

Således var Key West i årets første halvdel verdens dyreste hotelby, og priserne er tilmed steget med hele 9 pct. siden samme periode sidste år. Dermed måtte danske rejsende i gennemsnit betale 1.616 kr. for en hotelovernatning i 1. halvår af 2014 sammenlignet med 1.488 kr. i samme periode sidste år.

På anden- og tredjepladsen på listen over verdens dyreste hotelbyer ligger to andre solrige destinationer, nemlig Rio De Janeiro og Dubai. Her måtte danske rejsende i gennemsnit betale henholdsvis 1.499 kr. og 1.446 kr. for en hotelseng i årets første halvdel. Begge disse byer har ligeledes oplevet prisstigninger på 2 og 4 pct. siden samme periode sidste år. På fjerde og femtepladsen ligger to andre amerikanske byer, New York og Boston med hotelpriser på henholdsvis 1.372 kr. og 1.366 kr. i 1. halvår af 2014.

Det er ikke kun Key West, Rio De Janeiro og Dubai, der har oplevet stigninger i hotelpriserne. Det er blevet dyrere for danskerne at bo på hotel i 64 ud af de 103 byer, der bliver målt på i Hotels.coms hotelindex i forhold til samme periode sidste år.

– Det er generelt blevet dyrere for danskerne at besøge verdens storbyer, bl.a. fordi verdensøkonomien er i fremgang. Det smitter af på forbrugernes rejselyst og efterspørgsel efter hotelovernatninger. Det påvirker naturligvis hotelpriserne i en opadgående retning, forklarer Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Illustration: Ernest Hemingway Home & Museum i Key West, Florida. Her er det populært at arrangere brylluper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us