Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Turismekonference i Holstebro

Flere og flere turister søger efter autentiske oplevelser og produkter, som adskiller deres besøg eller ferie fra andres. De vil tæt på det ægte, oprindelige og naturlige i destinationen.

Efterspørgslen og udviklingen af autentiske oplevelser er derfor omdrejningspunkt for dette års turismekonference, der foregår i Musikteatret Holstebro, torsdag den 27. november 2014 kl. 14.00 – 18.00.

Her kan egnens turismeaktører og alle andre med interesse i turisme få input og inspiration til, hvordan egnen som turistdestination styrker denne del af udviklingen.

– For der er ingen tvivl om, at vi har potentialet til flere ’ægte’ oplevelser, vurderer turismekonsulent Kristina Lehmann Schjøtt fra Enheden for Erhvervs- og Turismeudvikling i Holstebro Kommune:

– Vi har for eksempel godt fat i oplevelser omkring lokale fødevarer fra det nordvestjyske spisekammer, men vi har meget mere at byde på. Det der hører naturligt hjemme på egnen skal gøres attraktivt som autentiske oplevelser, men det er dog lettere sagt end gjort. Jeg glæder mig derfor utrolig meget til konferencen, hvor vi har fundet nogle dygtige og interessante oplægsholdere til at gøre os klogere på begrebet ”autentiske oplevelser”, og hvad vi helt konkret kan gøre for at tiltrække endnu flere turister til området.

Kan turismeaktørerne for eksempel lære noget af nationalpark Vadehavets succes med at skabe attraktive naturevents i et frugtbart regionalt og nationalt samarbejde? Det vil Iver Gram, som er stifter og ejer af Sort Safari ved Vadehavet komme med sit bud på.

Lisa Ingemann, seniorrådgiver fra Seismonaut i Aarhus, vil også dele ud af erfaringerne med, hvor de autentiske oplevelser ligger og venter – og hvordan de kommer til live. Firmaet arbejder med strategiske og digitale løsninger til virksomheder, der fokuserer på kundeoplevelser, kompetenceudvikling og øget omsætning.

Der bliver også tid til at høre om den forgangne turistsæson og planlagte tiltag i Holstebro Kommune samt netværk.

Konferencen er gratis, dog er tilmelding nødvendig på http://www.visitholstebro.dk/holstebro/tilmelding-til-turismekonference
inden 24. november 2014.

Illustration: Potentiale til en autentisk oplevelse? Smukt ser det ud midt i naturen ved Stubbergård Sø, og Stubber Kloster har været der siden 1268. Foto: Knud Bachmann Røn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us