Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Tidlig åbning på den svenske skisæsonen

Det er frostvejr i de svenske fjelde, og snekanonerne arbejder på højtryk.

Det betyder, at den svenske skisæson allerede starter på lørdag den 25. oktober 2014, hvilket er flere uger tidligere end normalt – rent faktisk er det så tidligt at det falder sammen med svenskernes efterårsferie, hvilket er noget af et særsyn. Det er blandt andet store områder som Idre Fjäll og Funäsfjällen der åbner de første lifter og pister denne weekend.

– Normalt åbner skisæsonen i Sverige i starten af november, så der er ekstra travlhed på de svenske skidestinationer, så de kan være klar allerede i den kommende weekend, hvor svenskernes efterårsferie starter, fortæller Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden.

Tidlig åbning af skisæsonen er også godt nyt for de mange danskere, der allerede har bestilt vinterferien til Sverige. Det plejer nemlig at betyde, at der venter en god skisæson forude. Og det er især godt nyt, da der i år er flere danske bookinger på svenske skidestinationer end der har været siden finanskrisen startede. På destinationer som eksempelvis Kläppen og Idre Fjäll er antallet af danske bookinger eksempelvis øget med henholdsvis 16 og 23 procent i forhold til sidste år.

Disse områder åbner i den kommende weekend:

Idre fjäll: I det nordvestlige Dalarna byder på et varieret terræn med pister mod alle fire verdenshjørner. Idre fjäll er en af Sveriges mest snesikre destinationer og byder på 40 pister og 27 lifter. Idre fjäll har sæsonstart den 25. oktober 2014.

Funäsfjällen: Midt i vildmarken finder du Funäsfjällen, som med sine seks unikke skiområder med i alt 136 pister og 38 lifter er Sveriges største skiområde. Det ene af de seks skiområder, Ramundberget, har sæsonstart den 25. oktober 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us