Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Stadig flere skandinaver rejser til USA

Mandag løb Nordens til dato største USA workshop af stablen, og Karin Gert Nielsen, direktør for Discover America Denmark og direktør for Atlantic Link, præsenterede helt nye tal, der viser, at antallet af nordiske rejsende til USA fortsat stiger.

Fra januar til september 2012 besøgte 820.805 skandinaver og finner USA, hvilket er en stigning på 1,8 procent sammenlignet med samme periode i 2011 (805.917 besøg). 

Med 50 udstillere og mere end 200 gæster fra rejsebranchen og 50 journalister til dagens workshop er der grobund for, at endnu flere vælger USA som feriedestinationen, mener Karin Gert Nielsen:

– USA er rigtig mange skandinavers favoritdestination, og med flere direkte ruter, billigere fly og ikke mindst landets uanede muligheder tror jeg på, at endnu flere skandinaver vil drage vestpå til the land of dreams. Dagens workshop viser da også, at både den skandinaviske og amerikanske rejsebranche satser på, at flere vil krydse Atlanten.

Antallet af rejsende til USA fra Skandinavien og Finland har været stødt stigende fra 2002 og frem til i dag (med et lille dyk i 2009), og Norden udgør det fjerdestørste europæiske marked for amerikansk turisme.

Repræsentanter fra blandt andre Californien, Rocky Mountains, New York, Florida, Solvang og San Fransisco deltog i workshoppen, der var arrangeret af turisme- og brancheorganisationerne Brand USA og Discover America Denmark.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us