Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Snegaranti i Aarhus

Den 28. november 2014 åbner Nordeuropas største kunstige City Snow Park i hjertet af Aarhus. Hele december måned vil Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus danne ramme om knap 400 meter skiløjper og masser af sneaktiviteter for små og store sneentusiaster.

Rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad glæder sig meget over, at eventarrangørerne bag Aarhus Snow Park er nået i mål med det ambitiøse skiprojekt:

– Det er et virkelig et stort og unikt projekt, som Aarhus Snow Park har fået op at stå her midt i Aarhus. Jeg glæder mig til, at Musikhusparken bliver fyldt med aktivitet og liv. Det bliver en helt enestående vinteroplevelse. Tilmed får byens skoler og institutioner mulighed for adgang på skiløjperne på alle hverdage. Så jeg er sikker på, at sneparken bliver et populært udflugtsmål.

En af idémændene bag Aarhus Snow Park, projektleder Atle Stewhouwer, lover snegaranti hele sæsonen igennem uanset vejret:

– En park med disse muligheder og skiløjper af denne længde kræver sne – masser af sne. Derfor samarbejder vi blandt andet med den finske partner Snowtek, som var leverandør af sne til Vinter-OL i Sochi 2014, hvor de producerede sne i op til +30 grader. Så vi er helt sikre på, at der nok skal være sne til alle.

Efter en tur på løjperne har gæsterne mulighed for at besøge det hyggelige afterskiområde, hvor der i weekenderne vil blive afholdt forskellige arrangementer og events til at skabe den helt rigtige stemning.

Aarhus Snow Park er åben i perioden fra den 28. november 2014 til den 1. januar 2015.

Aarhus Snow Park vil være åben alle hverdage fra kl. 10:00-15:00 og igen fra kl. 16.00 til 22:00. Fredag og lørdag er der åbent til kl. 23:00. I tidsrummet fra kl. 10:00-15:00 på hverdage er der gratis adgang for skoler og institutioner i Aarhus Kommune. Der vil derudover være mulighed for at leje ski og udstyr på bakken, men man er også velkommen til f.eks. at medbringe og afprøve sine egne nye alpinski.

Aarhus Snow Park er blevet til i et samarbejde med fonde samt sponsoren Faxe Kondi Booster. Aarhus Kommune har bidraget med en underskudsgaranti.

Yderligere informationer: http://www.aarhussnowpark.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us