Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Skiskole giver bookingboom af danske gæster

Sidste efterår kunne man i TV 2’s programrække Skiskolen følge Laura Drasbæk, Robert Hansen og tre andre ski-novicer blive klar til Trysils sorte piste i Norge.

Med hjælp fra skiinstruktør og vært Sophie Fjellvang-Sølling viste programmet, at det aldrig er for sent at komme i gang på ski.

Det ser nu ud til at have givet så mange mod på skiløb, at der i år er et regulært booking-boom til både de norske og svenske skidestinationer.

– Udover snesikkerhed og en fordelagtig valutakurs, fornemmer vi, at Skiskolen har givet flere lyst til at tage på skiferie – især blandt dem, der ikke har været på ski før. Derfor vil vi være meget opmærksomme på, hvem der bliver meldt til på skiskolerne. Kan vi se, at der er flere begyndere på pisterne, rækker vi selvfølgelig armene i vejret, siger Henrik Verner Jensen, markedschef i Visit Norway.

Skiskolen foregik på pisterne ved Trysil, der med over 200.000 danske gæstedøgn er danskernes mest populære skidestination. Her har man fået 11 pct. flere bookinger fra danskere. I Hemsedal er årets stigning på 15 pct., mens Rauland ligger hele 36 pct. over sidste år. Forklaringen kan være, at der er mange familier med større børn, hvor manden eller konen nu lettere lader sig overtale til at tage på skiferie.

– Der er mange familier, hvor der både er skiløbere og ikke-skiløbere. Man gifter sig jo som regel af kærlighed, ikke efter om man er skiløber eller ej. Nu har ikke-skiløberne set, at man hurtigt kan lære at have det sjovt i sneen, og at de fleste faktisk er rigtigt godt på vej som skiløbere efter kort tid, forklarer Henrik Verner Jensen.

Er man nybegynder på ski, anbefaler han, at man booker en tid i skiskolen, hvor man er i gode hænder.

– Man må aldrig tro, at kæresten nok skal lære en det. Min erfaring er, at det nemt ender med at sætte forholdet på en hård prøve, advarer Henrik Verner Jensen.

Illustration: Skiskolen. Foto: Jakob Peterhänsel/UNITED Production/TV 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us