Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Scandic introducerer mobilt hotel

Scandic lancerer i dag hotellet Scandic To Go i København Zoo.

Hotellet giver danskerne mulighed for at overnatte på en række helt unikke steder rundt omkring i Danmark nemlig Hammer Havn på Bornholm, Cold Hawaii ved Klitmøller og på Aarhus Food Festival. Samtidig får et hold gæster mulighed for at booke en weekend på hotellet lige dér, hvor de ønsker det.

Det er derfor nu, man skal gribe chancen, hvis man drømmer om at overnatte på et hotel lige ud til vandet, midt inde i skoven eller bare ude i baghaven. Det 18m2 store hotel med terrasse kan nemlig flyttes lige derhen, hvor gæsten ønsker det eller har brug for det. Hotellet kommer, kort sagt, ud til gæsterne, frem for at gæsterne skal komme til hotellet.

– Med Scandic To Go ønsker vi at give gæsterne mulighed for at åbne hoteldøren og træde lige ud i nogle unikke oplevelser et sted, hvor der normalt ikke lige er et hotel. Det er en helt ny og anderledes måde at tænke hotel på. Og vi er glade for at være de første til at introducere et mobilt hotel i Danmark, siger Casper Puggaard, salgs- & marketingdirektør i Scandic Danmark.

Scandic To Go har sin egen hoteldirektør, Søren Amstrup, der skal drive og rejse rundt i landet med hotellet:

– Jeg glæder mig helt enormt til at give danskerne nogle helt særlige sommerferieoplevelser herhjemme. Både når vores første gæster tjekker ind i København Zoo i løbet af Kristi Himmelfartsferien og når vi senere tager til Cold Hawaii, Hammer Havn, Aarhus Food Festival og den destination, der bliver valgt af en af vores gæster. Jeg er godt nok spændt på at se, hvor danskerne ønsker at placere Scandic To Go.

Søren Amstrup fortsætter:

– Selvom danskerne kan ønske at placere Scandic To Go hvor som helst i landet, er vi naturligvis nødt til at indhente tilladelser fra relevante myndigheder før vi kan bekræfte en booking. Men i udgangspunktet skal danskerne bare ønske løs.

Ideen om at tage hotellet med under armen er helt i tråd med den måde, mange af os danskere lever på i dag.

– Vi har travlt og er ofte på farten, og derfor tager vi fleksible to go-løsninger til os. Hidtil har det primært været i forhold til kaffe og mad, men nu udvider Scandic paletten med deres to-go hotel, siger Mette Feifer, Markedsdirektør, hos Dansk Erhverv.

Scandic To Go er et mobilt hotel på 18m2 med alt, hvad du har brug for: En blød seng, sovesofa, fri WiFi, tv, aircondition og terrasse. Badeværelset er fuldt udstyret med toilet, bruser, bløde badekåber og lækre badeprodukter fra FACE Stockholm. Og naturligvis er morgenmad inkluderet. Scandic To Go vejer knap 7 ton og tager 2-6 timer at stille op afhængigt af forholdene.

Scandic har udover Scandic To Go hotellet også 22 fastliggende hoteller i Danmark.

Illustration: Scandic To Go i Zoo/Scandic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us