Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Røde Kors afholder jubilæumsøvelse i Universe

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt. Det betyder hygge, røde kinder og kvalitetstid. Men hvordan får man det optimale ud af de hårdt tiltrængte feriedage?

Et bud kunne være at hanke op i børnene og tage dem med til efterår i Universe. Her disker den naturvidenskabelige oplevelsespark op med en række sjove aktiviteter for hele familien.

Den 11. oktober 2014 afholder Røde Kors sin store jubilæumsøvelse i Universe. Her vil bunkevis af tilskadekomne statister indtage parken for at blive reddet og behandlet. De yngste gæster kan få deres bamse undersøgt af lægestuderende fra Odense Universitetshospital. Både børn og voksne kan lære om førstehjælp og blive sminket til Halloween med drabelig make-up.

– Udover sjove oplevelser og gode grin kan vores gæster tage fuldstændig essentiel viden med sig hjem. Alle burde være bekendte med førstehjælp, og nu kan man kombinere det med en hyggelig dag med familien, fortæller Pia Bech Mathiesen, CEO i Universe.

Fra mandag til fredag i skolernes efterårsferie står den på aktiv hygge i Universe. I en række workshops rundt omkring i parken kan børn og deres forældre skære græskarhoveder, bygge hjemmelavede lommelygter, designe vandraketter og meget mere.

Og onsdag den 15. oktober kan alle gæster opleve forestillingen ”Krig og Kærlighed – 1864” om en ung preussisk soldat, der er forelsket i en dansk kvinde.

– Forestillingen er skrevet og fremført af Als Performance Akademiets elever, der er mellem 15-21 år. De bruger digitale medier til at stykke fortællingen sammen, hvilket er med til at gøre historien relevant og spændende for både børn og voksne, fortæller Pia Bech Mathiesen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us