Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Rejseselskab får sejlet autocampere til Herning

I forbindelse med afviklingen af feriemessen i Herning, Ferie for Alle 2012, er der blevet sejlet autocampere fra både Amerika og Australien til Herning.

Og dermed kan gæsterne med egne øjne se, hvad der venter dem, hvis de vel og mærke booker en ferierejse med Team Benns fra Holstebro.

I 2009 startede rejseselskabet med grupperejser i autocamper med dansk rejseleder, og det er nu blevet så stor en succes, at de har udvidet deres program kraftigt, så de nu har de populære autocamperture til både USA, Canada, Australien og New Zealand.

– Det er en nem og fri rejseform, hvor vores gæster selv bestemmer det tempo de ønsker at rejse i. De møder andre danskere, og så er det hele planlagt, så de ved hvor de skal køre hen for at overnatte. De kan også vælge at følge efter rejselederen, fortæller Hans Mørup Johansen fra Team Benns:

– Og når vi har fået sejlet autocamperne til Herning er det fordi gæsterne skal have mulighed for at opleve autocamperne med deres egne øjne.

Hans Mørup Johansen er selv en af de erfarende rejseledere, der tager danske grupper med til USA. Det er en nem rejseform, hvor gæsterne blot skal pakker deres kuffert og møde op i lufthavnen.

Og det er ikke kun gruppeturene, der hitter. Hvert år sender Team Benns hundredvis af danskere på egen hånd til USA, Canada, Australien og New Zealand i autocamper. Den lidt primitive rejseform har for alvor vundet indpas i danskerne hjerter, og det viser selskabets tal tydeligt. De mærker ikke til krisetider, for selvom danskernes økonomi bløder, er det ikke rejselysten der rammes. Det handler blot om at finde den rette rejseform.

– Vi imødekommer mange børnefamilier. Autocamperen er den perfekte rejseform for de mindste, for på campingpladserne finder man de børnefaciliteter, som man som regel mangler på hotellerne. I oktober 2012 går en af de nye grupperejser til Florida i autocamper under navnet Florida i børnehøjde. Turen er tilrettelagt på børnenes primisser med besøg i Walt Disney World, sejltur på sumpene, børnevenlige sandstrande og danske legekammerater på campingpladserne. Turen bliver et godt alternativ til de evige charterture, og her følger store oplevelser med til hele familien, fortæller rejselederen Knud Erik Juhl:

– Når vi ser på alle de gæster, der har rejst med os på gruppeturene, har vi tilsammen kørt over 250.000 km eller mere end 6 gange rundt om jorden. Og så endda uden et eneste uheld.

Link:
Team Benns fra Holstebro

Andre nyheder om udstillerne fra Ferie for Alle 2012, som afvikles i MCH Messecenter Herning fra den 24. – 26. februar 2012

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us