Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

På nettet i taxien

Fra 1. februar 2015 giver Danmarks største taxiselskab, TAXA 4×35, adgang til gratis wi-fi til deres taxikunder. Telia står bag den skræddersyede løsning, som forsyner knap 800 vogne.

Taxiselskabet TAXA 4×35 har lavet en aftale med Telia og dermed er der opstået en ny service for alle TAXA 4×35’s kunder, der nemt og bindingsfrit kan logge på taxiens wi-fi. Ikke mindst for udenlandske turister og forretningsrejsende vil det gratis netværk være en kærkommen ekstra service under køreturen.

– Vi har lyttet til vores kunder, som længe har efterspurgt en wi-fi-løsning. Den gratis adgang til nettet skal være med til at styrke kundeoplevelsen under køreturen og samtidig give udenlandske besøgende og forretningsfolk mulighed for at være på nettet, mens de oplever byen – vel at mærke uden dyre roamingpriser, siger adm. direktør for TAXA 4×35, Jacob Gulmann.

TAXA 4×35 har knap 800 vogne fordelt i København og Kolding, og muligheden for wi-fi rulles i første omgang ud i København. Senere på året får taxikunderne i Kolding også glæde af det gratis netværk.

Det rullende wi-fi leveres som en skræddersyet løsning fra Telia, der tidligere har etableret store internetløsninger til blandt andet Telia Parken.

– Vores løsning består af små routere, der installeres i hver enkelt vogn, som dermed får eget wi-fi-netværk til glæde for kunderne. Man logger blot på, hvorefter man frit kan læse mails, tjekke ind i lufthavnen eller uploade billeder til Facebook eller Instagram. Løsningen kører på både 3G og 4G, så man kan også streame film og serier på de lidt længere ture, siger Jacques Nedergaard, salgsdirektør i Telias erhvervsforretning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us