Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Oslobådene skal fornyes for millioner

Rederiet DFDS har besluttet at gennemføre en større ombygning af de to færger på København – Oslo overfarten, de såkaldte Oslobåde.

Der skal investeres 120 millioner kroner på M/S Pearl Seaways og Crown Seaways.

– Ombygningen og serviceforbedringerne er besluttet efter en omfattende kundeundersøgelse, hvor vi har spurgt 64.000 af vores passagerer og 4.000 potentielle passagerer om deres syn på og ønsker for en rejse med Oslobåden. Også medarbejdere og ledere, der servicerer kunderne om bord og på land, er blevet spurgt og inddraget i arbejdet, og vi har konsulteret internationale eksperter om de nyeste trends, så skibene fra og med 2014 kan levere den service og de oplevelser, som fremtidens passagerer ønsker og forventer, siger Vice President Brian Thorsted Hansen, der er ansvarlig for DFDS' passagerforretning.

Kabiner med plads til børnefamilier på fem bliver en af de ændringer, der i høj grad har været efterspurgt af familierne, der også kan se frem til kabiner med TV og nye og udvidede forhold i den såkaldte Adventure Club med pools og legeplads. Her bliver en af fornyelserne et hyggeligt, lyst område, hvor forældre kan sidde og få serveret både mad og drikke, mens  de er tæt på børnene. 

Mange vil nok også sætte pris på, at der etableres en Pizza & Pasta restaurant som supplement til den populære buffetrestaurant Seven Seas, Explorers Steak House og gourmet-restauranten Marco Polo, der i øvrigt udvides og får fleksible gruppesæder og -borde.

Pearl Seaways får tilføjet en udbygning med ekstra luksuskabiner med perfekt udsigt i skibets sejlretning, hvilket har stået højt på kunderne ønskeliste. Samlet etableres 50 ekstra sengepladser på skibene, der også fremover vil kunne tilbyde særlige kabiner  til personer med allergi.

Konferencegæster udgør en stor del af passagerne på ruten, og de kan se frem til fleksible rumstørrelser, så der er plads til alle grupper. Der bliver etableret arbejdsstationer og  selvprint-faciliteter, og det audiovisuelle udstyr opgraderes. Fornyelsen har som mål at skabe  et moderne, fleksibelt og inspirerende konferencemiljø.  

Desuden kommer en lang række forbedringer i nye wellness-faciliteter og services, ny underholdning i tidens ånd, bedre internet samt nye, opvarmede udendørs rygekabiner. De opvarmede udendørs rygekabiner får passagererne i øvrigt glæde af allerede i den kommende sommer, ligesom børnefamilierne også kan se frem til kabiner med plads til fem personer inden sommer. De øvrige større ombygninger sker dog på værft i januar og april 2014. 

Pearl Seaways, der blev indsat på ruten i 2001, ombygges på værft i begyndelsen af januar 2014. Crown Seaways, der har sejlet på ruten siden 1994, ombygges i april 2014 ligeledes på værft. Skibene kan hver medtage ca. 1.800 passagerer.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us