Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Orange priser hos danske hoteller

Hotelkæden Small Danish Hotels indfører orange priser onsdag den 21. januar 2015 med mulighed for at spare op til 67 procent på luksuriøse forkælelsesophold og hyggelige kroophold. Weekendophold med kæresten bliver sædvanligvis planlagt god tid i forvejen.

Men nogle gange er der imidlertid grund til at agere hurtigt og være klar ved tasterne. Sådan en lejlighed byder sig tirsdag den 21. januar, når Small Danish Hotels sænker priserne kraftigt i 24 timer.

– Januar forbinder mange mennesker med at gøre et godt kup, og vores tanke er, at det er lige så oplagt at spæde lidt til lykken med en dejlig fælles oplevelse som med noget nyt til garderoben. Vi har derfor indført Orange onsdag med vilde tilbud på en række forrygende gode kvalitetsoplevelser i forårsperioden, siger Jørgen Christensen, direktør i Small Danish Hotels.

Forårsperioden er ofte en stille periode i hotelbranchen, hvor der er god plads på hotellerne. Det gør det muligt at tilbyde romantiske slotsophold, gourmetoplevelser og wellnessophold fra Skagen til Bornholm til ekstra favorable priser.

Orange Onsdag er et nyt initiativ fra Small Danish Hotels. Det bliver skudt i gang tirsdag den 21. januar kl. 00.05. I et døgn vil der være op til 67 procent at spare på tilbud fra en række udvalgte kroer, hoteller og slotte. De konkrete tilbud kan ses samlet på http://www.smalldanishhotels.dk/orange

Men som ved enhver “kup” er det nok fornuftigt at tage en gran salt med, når du sætter dig foran computeren – for de 67 procent kan svinde ind, endda ganske betragteligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us