Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Ny rute mellem København og Liepaja i Letland

Den 9. juni 2007 åbner airBaltic en daglig rute mellem Liepaja i Letland og København. Ruten vil udover Vilnius, Kaliningrad og Riga blive airBaltics fjerde til København og dermed befæster København sin position som knudepunkt for ikke bare Skandinavien, men også for det baltiske område.

airBaltic beflyver Liepaja med en ATR 42, med 46 sæder. Den daglige afgang fra København er kl. 10.20 med ankomst kl. 12.50. Fra Liepaja afgår ruten kl. 18.10 med ankomst i København kl. 18.40.

– Liepaja er en destination i rivende udvikling. Liepaja er kendt for sin rige kultur og særlige arkitektur. Byen ligger ved kysten tæt ved grænsen til Litauen. Liepaja og Kurzeme i den nordvestlige del af Litauen er attraktive for turister, og erhvervslivet i regionen har tætte bånd til Danmark. Kurzeme har med sine sandstrande og rige natur- og dyreliv yndede rekreative områder. Liepaja lufthavn bliver en stadigt stærkere spiller i regionen. Priserne på Liepaja – København ruten begynder ved 210 kr., inkl. skatter, siger Bertolt Flick, president og CEO i airBaltic.

Antallet af passagerer på flyruterne mellem København og de baltiske lande er i år vokset støt og en stigende andel af passagererne benytter Københavns Lufthavn til at skifte fly og rejse videre på en af de over 130 ruter, som Skandinaviens største lufthavn tilbyder.

I alt rejste 107.000 flypassagerer mellem januar og marts mellem København og Baltikum. airBaltic, SAS og Estonian Air betjener ruterne fra København til de baltiske lande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us