Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Ny forretningsplan skal sikre fremtiden for airBaltic

Det lettiske flyselskab airBaltic har i dag i Riga annonceret en ny forretningsplan, som skal føre flyselskabet tilbage til rentabilitet og sikre en bæredygtig udvikling fremover i North Hub Riga, som forbinder den baltiske region med destinationer i Europa, Mellemøsten og Rusland/CIS.

Martin Gauss, Chief Executive Officer i airBaltic, siger i anledningen af den nye forretningsplan:

– I de seneste år har airBaltic opnået en vækst uden fortilfælde, som har gjort Riga til den eneste fungerende transit hub i den baltiske region. Imidlertid har det været en væsentlig udgift for selskabet. Men nu er  airBaltic stabiliseret, så for øjeblikket fokuserer vi på ændringer i virksomheden for at opnå forbedringer på 3,5 milliarder kroner i de næste fem år, og i 2014 igen opnå overskud.

Den nye forretningsplan, airBaltic ReShape, skitserer den fremtidige udvikling for selskabet, inklusive en modernisering af flåden, udgiftsoptimering, operationel effektivitet, forøgelse af omsætning og netværksforbedringer.  Ved at implementere airBaltic ReShape planlægger selskabet forbedringer på 3,5 milliarder kroner i årene 2012-2016.

airBaltic vil modernisere sin flåde til i fremtiden at operere med to typer maskiner – Bombardier Q400 Next Gen turboprop til regionale flyvninger og enten Airbus 319 eller Boeing 737 New Generation. Den topmoderne flåde betyder, at airBaltic vill operere mere effektivt og bevare fokus på prisbillige billetter til Europa, Mellemøsten,  Russia/CIS og forøge flyfrekvensen til de mest efterspurgte destinationer.

airBaltic betjener 60 destinationer fra sin base i Riga, Letland. Fra hver af dem tilbyder airBaltic bekvemme forbindelser via North Hub Riga til sit netværk, der strækker sig over Europa, Skandinavien, Rusland/CIS og Mellemøsten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us