Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Ny Erhvervs- og Turistchef i Jammerbugt Kommune

Jammerbugt Kommunes nye Erhvervs- og Turistchef hedder René Zeeberg efter at økonomiudvalget har godkendt ansættelsen.

Den 31-årige René Zeeberg kommer fra en stilling som Projekt- og Pressechef ved Skagen Turistbureau, hvor han med stor succes har udviklet en række destinationsfremmenetværk og skabt værdifuld omtale af Skagensområdet bl.a. igennem ”Kaos i Skagen” kendt fra TV2s sendeflade, BBC Coast og Bille Augusts nye spillefilm “Marie Krøyer”, der får premiere til september.

– Jeg er utrolig stolt over at få mulighed for at arbejde med Jammerbugt Kommune, som jeg mener, er et meget spændende område indenfor turisme og erhverv. Jeg ser den nye sammenlægning af erhvervs- og turismeområdet som en styrkelse af kommunens fokus på området, og jeg mener, at den nye struktur kan fungere som en dynamo for erhvervsfremme i hele kommunen. Jeg ser også frem til at arbejde sammen med de turist- og erhvervsfaglige medarbejdere, som gør et stort arbejde for at understøtte vækst og skabe kompetenceudvikling i det lokale erhvervsliv, forklarer René Zeeberg:

– En af mine første opgaver er at indgå i tæt dialog med Jammerbugt Kommunes erhvervs- og turismeaktører, Erhvervsrådet, Turistform og Erhvervsforeningen for at danne et overblik over udfordringer, fremtidige opgaver og strategiske fokusområder. Det bliver også spændende at indgå i dialog med politikere og mine kollegaer i kommunen.

Jammerbugt Kommunes borgmester Mogens Gade er rigtig godt tilfreds med valget af René Zeeberg:

– René giver os en spændende ballast med alle de relationer, han har til turismeerhvervet og til erhvervslivet. Samtidig har René i en årrække arbejdet med helårsturisme i Skagensområdet, et punkt, som vi lægger utroligt meget vægt på i Jammerbugten. René er for eksempel projektchef ved Innovation Skagen365 – som er Skagens helårsturismestrategi og udviklingsprojekt, så det ligger fint i tråd med vores visioner om udvikling af Jammerbugten som helårskystferiedestination.

Arbejdsområderne som Erhvervs- og Turistchef er mangeartede, men det ligger allerede nu fast, at Erhvervs- og Turistchefen skal udvikle Jammerbugt Kommunes nye erhvervs- og turismeorganisation, digitalisere turistservice og styrke afdelingens interne og eksterne relationer.
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us