Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Ny direktør for Nørre Vosborg

Talentudvikler og performer, Trine Jepsen, bliver ny direktør for kulturcentret og herregården Nørre Vosborg, der ligger mellem Ulfborg og Vemb i Holstebro Kommune. Nørre Vosborg, der er et kulturelt samlingssted med hotel og restaurant, konferencer og koncerter, får den nye direktør pr. 1. juni 2015.

Den 37-årige afdelingsleder på Dansk Talentakademi, Trine Jepsen skal stå i spidsen for det levende herregårdsmiljø og sikre stedets særlige atmosfære som et dynamisk kulturcenter med internationalt tilsnit.

Trine Jepsen er i forvejen et kendt ansigt på koncertscenen og gennem mange år en medspiller i udviklingen af kulturområdet i Holstebro Kommune – især gennem videreudviklingen af Dansk Talentakademi og produktioner i Musikteatret Holstebro.

Fremover bliver der naturligt nok mindre tid til sceneshow og musicalsang, men Trine Jepsen vil fortsat have ansvaret for Musical & Teater linjen hos Dansk Talentakademi, sideløbende med jobbet som direktør for Nørre Vosborg.

Om skiftet fra talentudvikling og sangkarriere på landets musicalscener til drift af kulturhistoriske og kunstneriske oplevelser i det vestjyske landskab, forklarer Trine Jepsen:

– Dette er en fantastisk udfordring og en naturlig forlængelse af mine fire år som afdelingsleder på Dansk Talentakademi. Alt jeg tidligere har beskæftiget mig med har i et eller andet omfang handlet om at formidle historier og oplevelser inden for det kunstneriske felt. Dette ønsker jeg at tage med i mit nye job, siger en travl scenekunstner, der for tiden også kan skrive instruktør på visitkortet efter premieren på High School Musical i Black Box Theatre, Holstebro.

Michael Christiansen, der er næstformand i bestyrelsen for Fonden Nørre Vosborg, fortæller om ansættelsen af den nye profil:

– Trine har en kulturel baggrund, som i dag er forankret i det lokale samfund. Hendes samarbejde med unge mennesker, egnens musikliv og andre institutioner skaber et større kulturelt spektrum for Nørre Vosborg.

Og Trine Jepsen siger:

– Nørre Vosborg er så smukt og velfungerende et sted, der indbyder til flere kulturelle arrangementer. Jeg har selv været gæst på herregården mange gange og er overbevist om, at stedet kan udnytte potentialet og rammerne endnu mere til nye aktiviteter og dermed tiltrække gæster, der ikke kommer i dag.

Denne tilgang til drift og udvikling er Michael Christiansen enig i:

– Nørre Vosborg er et sted for alle generationer med kærlighed til kultur og natur. Stedet er så unikt, at de ambitioner som bestyrelsen har, rækker ud over det lokale niveau til resten af Danmark og til et internationalt publikum, siger Michael Christiansen.

Nørre Vosborg har været uden direktør, siden Helle Skaarup 1. marts i år forlod stillingen efter 10 år for at blive forstander på Løgumkloster Refugium.

Familien Bühlmann er forpagter af Nørre Vosborgs hotel-virksomhed, som omfatter kursus og udlejning, overnatning og restauration.

Nørre Vosborg blev i 2014 den bedst beskrevne herregård i Danmark med et 900 siders bogværk i to bind – skildret af nogle af landets dygtigste arkæologer og fagspecialister.

Trine Jepsen bor i Herning og taler svensk, spansk og flydende tysk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us