Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Nu kan hotelopholdet købes ved købmanden

Hotelhygge for to med morgenmad og middag kan nu ryge i indkøbskurven sammen med mælk, kaffe, pålæg og dagens andre dagligvarer, når du handler ved købmanden.

Den norskejede dagligvarekæde REMA 1000, der i dag råder over 258 butikker, sætter nemlig gavebeviser fra Small Danish Hotels på hylderne, og så kan købmandsgæsterne vælge mellem 90 hoteller.

– Hos REMA 1000 gør vi meget ud af at levere gode varer. Grunden til dette samarbejde er dels, at vi synes, det kunne være sjovt også at være leveringsdygtig i gode oplevelser, dels at der i Danmark findes mange fantastiske kroer og hoteller, som vi gerne vil gøre det nemmere for vores kunder at få adgang til, siger indkøbsdirektør i REMA 1000, Anders Rene Jensen.

Også hos Small Danish Hotels udtrykker direktør Jørgen Christensen glæde over den nye aftale. Ikke mindst fordi den gør hoteloplevelser tilgængelige for et bredt publikum over hele landet:

– Danskerne er vilde med at købe gaver, der sætter lidt krydderi på tilværelsen, og det må gerne være nemt at komme i nærheden af uanset, hvor man bor i landet. Vi har derfor længe været på udkig efter en landsdækkende partner i detailhandlen, og vi ser REMA 1000 som det perfekte match. REMA 1000 værner om den gode personlig kundeoplevelse, og det er lige i vores ånd.

Small Danish Hotels har indført et helt nyt elektronisk gavebevis, der gør det meget enkelt at indløse og booke oplevelsen. Oplevelsesgaverne er især populære her op til juletid, hvor de ofte ender under træet den 24. december eller på gavebordet ved særlige lejligheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us