Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Nu kan du leje en motorbåd til at sejle på Roskilde Fjord og Isefjorden

Med økonomisk støtte fra EU er Fjordland.dk de første og eneste i Danmark som nu tilbyder udlejning af moderne motorbåde til feriebrug i Danmark. Bådene må sejles af alle over 18 år og kræver ingen særlige forudsætninger.

Bådene har omtrent samme størrelse som en pæn stor campingvogn, har plads til 6 sovende gæster og indeholder alle moderne og sikkerhedsmæssige foranstaltninger. De kan lejes på ugebasis eller efter særlig aftale, de kan sejles af alle over 18 år også uden særlige forkundskaber eller certifikater.

Sejladsen foregår i Roskilde Fjord og Isefjorden, netop det rolige farvand i de danske fjorde passer godt til denne ferieform. Vandkvaliteten er kendt som noget af Europas reneste vand og fjordene byder på kilometerlange rene kyster, et utal af små vige, holme, skrænter, bugter, strande og øer, – kort sagt, unikke naturoplevelser.

Savner man byliv og oplevelser der handler om andet end naturens ro og skønhed, så indbyder de 22 havne og mange historiske hyggelige byer undervejs til at hele ”besætningens” drømme kan blive opfyldt. Denne nye ferieform er perfekt for familier, endda i flere generationer, men også vennepar i alle aldre vil være oplagt og en fisketur for herreklubben måske ikke en hel uge, men blot nogle dage vil sikkert også tiltrække mange.

Oplevelsesferie er blevet in, og vi danskere er modne til at prøve nye ferieformer. Undersøgelser fra Videncenter for Kystturisme peger på, at vi søger og ønsker flere oplevelser når vi holder ferie. Men uanset hvilke og hvor mange oplevelser man søger, har man med Fjordland.dk muligheden for at designe præcis den type ferie man ønsker. Bådene er indrettet med stor fleksibilitet i forhold til det danske klima, bl.a. soldækket på taget hvor madrasser og kopholder får tankerne hen på badeferie, og med de indendørs faciliteter som fladskærms TV og WI-FI, erkender vi at det danske klima af og til indbyder til et spil Ludo, eller en god bog men samtidig med den mest fantastiske havudsigt man kan forestille sig.

Fjordene har et rigt og alsidigt dyreliv, prøv fornøjelsen med at fange fisken til grillen eller stryg dine egne fjordrejer og pil dem sammen med hele familien på bådens ”terrassen”, dét er natur, gourmet og samvær i særklasse.

Fjordland tilbyder endvidere udlejning af foldecykler, det giver muligheden for oplevelser og mobilitet på land og det kan godt være at du blot skal hente morgenbrød, men det giver jer samtidig en bedre mulighed for at besøge attraktionerne i hele området, og selvom historien om vikingerne stadig er det mest kendte og populære for området, så findes der meget mere at opleve, besøg eks. Andelslandsbyen i Holbæk, Roskilde Domkirke, den lille charmerende Orø, Sommerland Sjælland, gallerier, museer, wellness, slotte, golfbaner, festivals, gårdbutikker, shopping, restauranter m.m.

Afgang og ankomst foregår i de to største byer henholdsvis Roskilde og Holbæk. Alle gæster bliver inden afgang grundig instrueret i betjening af båden, sikkerhedsreglerne, hensyntagen til fjorden og de gængse regler for sejlads på fjorden.

– Vi ønsker naturligvis at alle skal føle sig trygge på rejsen, og selvom bådene kun stikker 45 cm. og blot har 30 hk, så skal man selvfølgelig tænke sig om på vandet, men når det så er sagt, så kan alle betjene disse både blot man følger instrukserne, siger Sanne Svanholt fra Fjordland der glæder sig til at hilse de første gæster velkommen ombord i de nyindkøbte både i starten af maj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us