Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Næste vinter kan jyderne komme fra Billund til Jordan

På grund af stor efterspørgsel er der fra næste vinter mulighed for at flyve fra både Billund og København til Jordan ved Rødehavet da Falk Lauritsen Rejser har oplevet en stærkt stigende interesse for Jordan i kølvandet på det arabiske forår.

Solrige Jordan står ofte i skyggen af sine større naboer i Mellemøsten, men uanset om man er til doven daseferie med snorkling og solbadning eller store kulturoplevelser med verdensarv og forhistoriske ruinbyer, så er der masser at komme efter i det lille monarki ved Rødehavet.

Det har flere og flere danskere fundet ud af i løbet af de seneste par år, forklarer Falk Lauritsen Rejsers direktør, Søren Falk Lauritsen:

– Da det arabiske forår var på sit højeste, omdirigerede vi et af vores fly fra Billund til Egypten, så det i stedet for fløj til Jordan. Det viste sig, at være en stor succes. Mange som ikke kendte Jordan, fik nu mulighed for at stifte bekendtskab med landet, og siden har vi oplevet stor efterspørgsel på rejserne til Jordan fra Jylland. Størstedelen af vores gæster kommer fra Jylland og Fyn, og vi ønsker fortsat at tilbyde vores trofaste gæster nye spændende rejsemål ud af Jylland. Det imødekommer vi bl.a. med denne charterflyvning fra Billund til Jordan fra og med den kommende vinter.

Søren Falk Lauritsen forstår i øvrigt godt, hvorfor interessen for det jordanske ferieland er stor blandt danske feriegæster:

– Inden for et overskueligt geografisk område er der mulighed for at opleve magiske landskaber i Wadi Rum-ørkenen, gå på opdagelse blandt de fantastiske templer, der er hugget ind i sandstensklipperne i oldtidsbyen Petra og bruge havnebyen Aqaba som afsæt for badeferie og uforglemmelige oplevelser med dykning og snorkling ved de smukke koralrev i Rødehavet. Desuden byder Jordan også på moderne ferieresorts med gode hoteller og lækker komfort.

Falk Lauritsen Rejser flyver fra Billund til København og videre herfra til Jordan og badebyen Aqaba. Aqaba ligger perfekt i forhold til de mange spændende oplevelser langs kyst og bagland – herunder også Det Døde Hav samt de gamle karavanebyer, hvor handlende gjorde holdt på krydderi- og silkevejen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us