Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Norwegian lancerer direkte rute til Ft. Lauderdale

Norwegian lancerer nu sin første langdistancerute fra København og det betyder, at vi danskere fra den 29. november 2013 kan rejse fra København til Ft. Lauderdale i Florida.

Norwegian vil tilbyde to ugentlige flyvninger.
 
– Jeg er meget tilfreds med, at vi i dag kan åbne for salget til den første langdistancerute fra Danmark. København er en vigtig base for os, og vi ser meget frem til at kunne byde danskere velkommen om bord på vores langdistanceflyvninger. Med lanceringen af ruten til Fort Lauderdale-Florida kommer vi til at have langdistanceruter fra alle de skandinaviske hovedstæder. Dette er en milepæl i Norwegians historie, siger administrerende direktør Bjørn Kjos:

– Markedet for langdistanceflyvninger har alt for længe været præget af høje billetpriser med meget lidt fleksibilitet. Den virkelig gode modtagelse af Norwegians ruter til New York og Bangkok viser, at der er behov for gode tilbud til USA og Asien. Vi fortsætter vores langdistancesatsning, og det er glædeligt at lancere Fort Lauderdale i Florida som ny Norwegian-destination fra København og Stockholm. Samtidig lægger vi nu endnu flere billetter ud til New York og Bangkok fra Oslo og Stockholm.

Fort Lauderdale i Florida er Norwegians første langdistancerute fra København og den tredje fra Stockholm. Fort Lauderdale er kendt som ”The Gateway to Florida” og ligger centralt placeret sydøst i delstaten, omtrent en halv times kørsel nord for Miami og med populære rejsemål som Orlando, Everglades og Key West i nærheden. Mange Florida-krydstogter starter i Fort Lauderdale.

Norwegian vil flyve to gange ugentligt mellem København (CPH) og Fort Lauderdale (FLL), mandag og fredag. Afgang fra CPH er klokken 14.45 med ankomst FLL klokken 19.30 lokal tid. Afgang fra FLL er klokken 21.30 med ankomst CPH klokken 12.45 næste dag.

Norwegian vil desuden flyve to gange ugentligt mellem Stockholm (ARN) og Fort Lauderdale (FLL) torsdag og fredag. Afgang fra ARN er klokken 14.45 med ankomst FLL klokken 19.30 lokal tid. Afgang fra FLL er klokken 21.30 lokal tid med ankomst ARN klokken 13.00 næste dag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us