Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Naturisme – En Livsstil

Naturismen er visionen for mange mennesker at have følelsen af at være fri, uden at være pålagt at skulle bære tøj, der giver livet en følelse af at være begrænset, ude af stand til at trække vejret frit.

Når man så har valgt den følelse af frihed vil de naturligvis også gerne kunne nyde en ferie – og dermed er naturismen skabt.

Og prøv at tænke efter: Hvor mange har ikke oplevet en trang eller ønske om at smide tøjet og så bare dykke ned i det kolde vand og dermed føle, at intet begrænser dine bevægelser og sanser.

I den varme sand kan man også få lysten til at nyde sandet fuldstændigt, at lade det forme sig efter kurverne af sin krop og så lade solen kærtegne een, uden at blive generet af stramme bånd på en bikini, der unaturligt former brysternes placering på kroppen.

Den måde man her opfatter naturismen går også videre til den grundlæggende opfattelse af naturen, af vores oprindelse, hvor mennesker ikke var tvunget af det omkringliggende miljø til at dække deres nøgenhed. Nøgenhed fjerner nemlig mange af de sociale statussymboler og rangklasser, idet man i naturismens grundmiljø alle er lige, der er ingen grænser der bremser dig, men man er fuldstændig fri til at kunne vise hvem man egentlig er. Et niveau for alle med samme betingelser, at være fri uden barrierer.

Begrebet naturisme har nu fået adskillige feriesteder i mange hjørner af verden til at nærme sig denne form for turisme, og TuristNYT vil i de kommende uger vise denne form for turisme. At folk der har valgt denne feriestil at kunne have total frihed, med en kort feries mulighed for at være fysisk og åndelig fri.

Og hvem kan bebrejde dem at mene, at den travle hverdag inde i storbyen meget ofte kan være både stressende og fuld af uventede indtryk hele tiden og krav om omstillingsparathed. Så kan der vel også oparbejdes en forståelse for det, at ville være total fri – når man har fri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us