Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Læsø var midtpunkt på Ferie for Alle

Læsø var et af midtpunkterne på årets rejse- og feriemesse i Messecenter Herning, da øen netop er blevet godkendt som et maritimt pilotprojekt til nationalpark.

Peter Singers og Læsøboerne glæder sig over at øen er blevet valgt som et maritimt pilotprojekt.

Vi traf Peter Singers på Læsøstanden på “Ferie for Alle 2004”. Peter Singers har blandt andet siddet i Arbejdsgruppen bag projektet ”Transporten på og til og fra Læsø” i forbindelse med udviklingen af en ”Erhvervsudviklings-strategi for Læsø”.

I samarbejde med Nordjyllands Amt, Vendsyssel Udviklingsråd, Indenrigs– og Sundhedsministeriet samt Økonomi– og Erhvervsministeriet har Læsø Kommune udarbejdet en erhvervsudviklingsstrategi, som skal medvirke til at vende udviklingen på Læsø.

– Vi syntes det er ganske spændende og tror det kan være til stor fordel for Læsø og befolkningen og vi ser masser af fremtidsmuligheder i det at Læsø i pagt med naturen er blevet et pilotprojekt, fortæller Peter Singers.

Selvom Peter Singers ikke direkte er involveret i projektet føler han at alle bakker op omkring og alligevel bliver involveret og engageret, fordi det er noget der optager alle Læsøboere – uanset hvilket virke de har.

Peter Singers henviser i øvrigt til den positive udvikling på øen, hvor der fokuseres meget på sund levevis, sunde forhold og natur – hvilket alle må være meget intereseret i. Måske nok emner der er oppe i tiden, men som der meget længe har været fokuseret på øen.

– Vi har en tradition på Læsø for at alle erhvervsdrivende på Læsø indenfor turisterhvervet tager ud på frivillig basis til messerne. Vi bærer selv omkostningerne, fortæller Peter Singels.

På denne stand i Læsøområdet på rejse- og feriemessen er der ud over Peter Singels fra Bed & Breakfast Østergård også Poul Christensen, der er saltsydemester fra Læsø Saltsyderi. Desuden deltager Henning Johansen, der ud over at være tækkemand, også har et lysstøberi.

Læs også:
Læsø bliver sidste nationalpark

Andre artikler om Læsø – tryk her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us