Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Krydstogt mellem seværdighederne i Det Røde Hav

Besøg Luxor, Kongernes dal, sfinksen og pyramiderne, Det Døde Hav, Wadi Rum, Petra, Sinaibjerget og Jerusalem på en og samme rejse.

Det er et af vinterens store krydstogtnyhed hos MSC Cruises, et syvdageskrydstogt i Det Røde Hav med afstikkere i land i Egypten, Jordan og Israel.

– Dette krydstogt er en nyhed til alle historieinteresserede, som ønsker at opleve nogle af verdens mest fantastiske seværdigheder på ferien og samtidig nyde komforten om bord på MSC Armonia, siger Claes Tamm, nordisk chef hos MSC Cruises i Skandinavien:

– Intet andet rederi tilbyder færdige pakkerejser, der omfatter både krydstogt og flyrejse til Det Røde Hav, så på dette område er vi helt unikke.

Krydstogtet starter i badeparadiset Sharm el Sheikh, og første stop er den egyptiske by Safaga, hvorfra man kan besøge Luxor og Kongernes Dal med de gamle faraoers gravpladser og templer. Skibet sejler derefter videre til Eilat i Israel med mulighed for at besøge Jerusalem eller bade i Det Døde Hav, hvis ekstremt saltholdige vand efter sigende er godt for helbredet. Fra Aquaba i Jordan, som er næste stop på krydstogtet, kan man følge med på udflugter til den smukke Wadi Rum-ørken med de fantastiske stenformationer og det røde ørkensand eller aflægge et besøg i den magiske rosafarvede klippeby Petra. Inden skibet vender tilbage til Sharm el Sheikh, gør vi ophold i Sokhna i Egypten, hvorfra man kan tage på en udflugt til et af verdens syv underværker, pyramiderne i Kairo.
 
Fra november til marts afsejler MSC Armonia fra Sharm el Sheikh hver lørdag, og krydstogtet kan kombineres med flyrejse og udgør dermed et prisbilligt alternativ til charter. I prisen, som i skrivende stund er fra 7.180 kroner pr. person, indgår fly fra Kastrup til Sharm el Sheikh, transfer til og fra skibet samt et 7-dages krydstogt med helpension samt underholdning og aktiviteter om bord.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us