Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Kroatisk campingplads er blandt Europas bedste

Hvert år udgiver den tyske forbrugerorganisation ADAC en omfattende campingguide, der hjælper campister over hele Europa med at finde sommerens rejsedestination.

Den populære guide – der også er kendt som ”Campistens Bibel” – har i alt vurderet 5.450 campingpladser og anses således for at være den mest betydningsfulde kilde, når det gælder bedømmelsen af europæiske campingpladser.
 
En af årets vindere har ADAC fundet på den kroatiske halvø, Istrien. Med sine mange og gode faciliteter og høje serviceniveau skilte CampingIN Park Umag sig ud fra sine konkurrenter. Den kroatiske og nu prisvindende campingplads har knoklet for at forbedre sin infrastruktur og højne kvaliteten af sine indkvarteringsmuligheder i forhold til sidste år, hvilket har spillet en væsentlig rolle i ADACs bedømmelse.
 
For eksempel har CampingIN Park Umag i 2013 lavet flere af deres såkaldte luksuspladser; store, rummelige teltpladser med uspoleret udsigt over Adriaterhavet. Orker man ikke at slæbe teltet eller campingvognen med, tilbyder CampingIN Park Umag også luksusferieboliger til både par og store familier.
 
Kroatien lader til at blive en mere og mere populær rejsedestination for danskere. Således steg antallet af overnatninger fra Danmark sidste år med 40 procent sammenlignet med året før, og mange af disse besøgende drager af sted med telt eller campingvogn. I alt stod danske campister for 379.012 overnatninger i Kroatien i 2012.
 
Især Istrien er kendt som en billig og attraktivt campingdestination. CampingIN Park Umag ligger helt ude ved kysten i den nordvestlige del af Istrien, ikke så langt syd for den slovenske grænse.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us