Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

København: Ny flyrute direkte til Alpernes skiområder

Her kort inden at skisæsonen starter er der godt nyt til de mange hundredetusinde danskere der denne vinter planlægger at stå på ski i Alperne.

Rejsebureauet Sunweb åbner en ny og direkte flyrute fra København til Grenoble. Første afgang er den 17. januar 2015.

Åbningen af den nye flyrute er samtidig et af flere tiltag i en ny offensiv strategi fra Sunweb, der skal munde ud i at rejseoperatøren årligt sender mere end 100.000 danskere på sommer- og vinterferie.

– Som den største tour operatør i Alperne har vi foruden et stort udbud også nogle prismæssige fordele qua vores volume, som nu kommer danskerne til gavn. Samtidig så vi et hul i markedet for fly ud af København til Alperne, og vi har forhandlet os til et perfekt afgangstidspunkt fra Københavns Lufthavn, der sikre at man når frem til sin skiferie i fin tid til at få sig en god nattesøvn, så man er frisk og veludhvilet til at stå på ski næste morgen, siger Emil Glahn fra Sunweb

Det nye direkte skifly til Alperne er af typen Boeing B737 Next Generation, og flyver hver lørdag fra den 17. januar kl. 16.55 fra Københavns Lufthavn til Grenoble. Prisen for en retur starter fra kr. 1.629,- Flyruten fungerer samtidig som transport for dem som køber pakkerejser til Alperne hos Sunweb.

Fra Grenoble er der blot to til tre timers transfer til store kendte skiområder som Val d’Isere, Val Thorens, Les Deux Alpes og Tignes.

Den nye flyrute til Alperne er desuden første skridt i en langsigtet strategi, der skal gøre Sunweb til et af Danmarks største rejsebureauer.

– Flyruten er det første af en række nye tiltag, som vi sammen med Sundio Group bringer ind på det danske rejsemarked. Vi har en ambition om, at vi indenfor de næste tre-fire år runder 100.000 gæster på vores sommer- og vinterrejser, siger Emil Glahn

Sunweb er en del af Sundio Group. Sundio Group er en af Europas største rejsearrangører og den største udbyder af skirejser i Alperne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us