Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Kærlighedens Land lanceres i et Bryllupsmagasin

Fredag den 26. juni 2015 lancerer Rømø-Tønder Turistforening et nyt bryllupsmagasin, Kærlighedens Land.

Magasinet er et led i bestræbelserne på at tiltrække udenlandske brudepar til Tønder Kommune, og alle relevante aktører er inviteret til lanceringen, der foregår i Hjemsted Oldtidspark.

Fortid, nutid og fremtid forenes, når Rømø-Tønder Turistforening løfter sløret for det nye romantiske magasin, Kærlighedens Land. Magasinet markerer turistforeningens tro på, at Rømø-Tønder-området allerede nu har noget helt unikt at tilbyde forelskede par, og at der i fremtiden vil være endnu mere.

Med respekt for den autentiske historie om egnen, de dybe rødder, naturen og råvarerne kobler det nye magasin det moderne brudepars ønsker til den store dag sammen med de værdier, Tønder Kommune har at byde på. Det er dog ikke det eneste Rømø-Tønder Turistforening ønsker at koble med det nye bryllupsmagasin.

– Vi håber, at alle aktører i Tønder Kommune i stigende grad oplever, at vi i Tønder sammen er ved at sætte en ny bevægelse i gang, hvad angår Tønder som bryllupsdestination. For nyligt var det kommunens idékonference, vi samledes om, og nu er det så præsentationen af et nyt magasin fra vores hånd. Vi tror på, at netop vores samarbejde på kryds og tværs bliver afgørende for, at kommende brudepar får en fantastisk oplevelse, når de vælger at blive viet her, siger turistchef Bodil Glistrup Thomsen.

At rammerne er sat i den historiske Hjemsted Oldtidspark, hvorfra man har udkig til UNESCO-verdensarven, er ikke tilfældigt. Rømø-Tønder Turistforening ønsker at trække en lige linje fra alt dét, egnen har at byde på, til dét, moderne brudepar ønsker for deres store dag.

– Vi ved, at brudeparrene vægter vores natur, de historiske rammer, de gode madoplevelser, men også, at det er vigtigt for parrene at kunne designe deres bryllup lige nøjagtigt, som de ønsker det. Her i vores område, som vi i magasinet kalder ”Kærlighedens land”, er der rig mulighed for at få præcis dét bryllup, parrene ønsker sig, siger Bodil Glistrup Thomsen.

Magasinet er udviklet i samarbejde med kommunikationsfirmaet KALB i Løgumkloster og den grafiske virksomhed Rosendahls i Esbjerg.

Bryllupsmagasinet er trykt i 10.000 eksemplarer med Rømø-Tønder Turistforening som afsender. Magasinet er en samling af inspirerende, romantiske billeder af Tønder Kommunes områder, brudepar og oplevelser i området. Formålet med magasinet er at inspirere og tiltrække kommende brudepar til området samt at opholde sig her nogle dage i forbindelse med vielsen – og dermed øge turismeomsætningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us