Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Hotelkæde indsamler mere end 2,5 mio. kr. til udsatte børn

Hotelgruppen Carlson Rezidor har i løbet af september måned indsamlet over 2,5 millioner kroner til velgørenhed for World Childhood Foundation.

Herhjemme har Radisson Blu Falkoner og Radisson Blu Scandinavia i Aarhus blandt andet bidraget med lokale velgørenhedsaktiviteter.

Den globale hotelkoncern Carlson Rezidor har som et led i sit ”Responsible Business”-program i september i år organiseret mere end 700 aktiviteter i Afrika, Europa og Mellemøsten og rejst mere end 2,5 millioner kroner, som alle er øremærket til World Childhood Foundation og lokale velgørenhedsprojekter.

World Childhood Foundation er en organisation, som svenske Dronning Silvia er protektor for. Pengene vil blive brugt til at forbedre forhold for børn, der er udsatte eller risikerer at blive udnyttet. Ligeledes støtter hotelgruppen også velgørenhedsprojekter lokalt, hvor gruppen er repræsenteret.

– Responsible Business er en integreret del af vores virksomhed. Vi har en oprigtig bekymring for vores omgivelser, og vi handler derefter. Vi har rejst flere midler i dette års Responsible Business Action Month end nogensinde før, og jeg vil gerne takke hver og en af vores 40.000 ansatte, som har bidraget og gjort en forskel. Vi ønsker at drive virksomhed på en bæredygtig måde og støtte de hundredevis af lokalsamfund, som vi arbejder i, siger CEO og præsident hos Rezidor, Wolfgang M. Neumann.

Blandt de frivillige tiltag har blandt andet været, at Radisson Blu Falkoner Alle delte tarteletter ud til hjemløse i ”Food for homeless” projektet og i Aarhus løb Radisson Blu Scandinavia 5 km med sine gæster og samarbejdspartnere. I løbet af årene har 1000 personer gennemført løbet, og der er indsamlet 15.000 kr. til World Childhood Foundation.

10.000 ansatte har på globalt plan som frivillige hjulpet til på herberge for hjemløse, i suppekøkkener og på børnehjem. Et velgørenhedsprojekt, “The Box Appeal”, i Mellemøsten distribuerede 20.000 kasser fyldt med fornødenheder til mennesker i arbejde og nød. Projektet involverede 15 Radisson Blu og Park Inn by Radisson hoteller i seks lande. Dette svarer til en donation på knap 3 millioner kroner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us