Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Hotel Hvide Hus er blevet genindviet

Hotel Hvide Hus tårner sig op som en af Aalborgs højeste bygninger – beliggende på byens mest befærdede vej Vesterbro. Hotellet blev bygget i 1969 og har under skiftende ejere været Aalborgs svar på D’Angleterre.

I foråret 2014 blev hotellet overtaget af Comwell, der nu har totalrenoveret alle 198 værelser, restaurations- og selskabslokaler på 1. etage samt konference- og mødefaciliteter på 15. etage. Hotellet har desuden skiftet navn til Comwell Hvide Hus Aalborg, og fredag den 7. november blev det stolte hotel genindviet.

– Vi er meget glade for nu at kunne markere og indvie Hvide Hus på ny. Vi har gennemført en række omfattende renoverings-etaper og har nu markeret færdiggørelsen af hotellet samt Comwells indtog i Aalborg, siger hoteldirektør Mette Bonderup:

– Det har været en relativ stor udfordring at gennemføre renoveringen af Hvide Hus på så kort tid uden på noget tidspunkt at lukke hotellet ned. Men vi har gjort det eneste mulige – nemlig at tage en etage af gangen, så gæsterne er blevet generet så lidt som muligt.

Indvielsen blev foretaget af Comwells nye koncernchef Peter Schelde, der markerede dagen ved at tænde den nye store pejs i hotellets foyer i stueetagen. Samme dag blev hotellets spritnye Restaurant Vesterbro indviet, og ambitionen for den nye restaurant er også at tiltrække gæster fra byen.

– Vi vil gerne være ”byens hotel” med alt, hvad det indebærer. Comwell Hvide Hus Aalborg skal være det hotel, der går forrest i tiltrækning af erhvervsgæster, og som er det naturlige sted for ethvert forretningsmøde og –konference. Samtidig vil vi gerne fortsat være et af byens foretrukne steder, når nogle af livets største mærkedage skal fejres, slutter Mette Bonderup.

Hotelkæden Comwell omfatter nu 18 hoteller i Danmark og Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us