Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Hemsedal i Norge: Har fået bypiste så du kan gå fra fjeldet ind til butikkerne

De mange danskere, der i år har valgt at holde en snesikker jul i Norge, bliver ikke skuffet – for i Hemsedal ligger allerede nu 75 cm sne på pisterne, og med den nye bypiste kan man nu stå på ski fra fjeldet og hele vejen ned til bymidtens butikker og spisesteder.

Det sidste skyldes Hemsedals nye bypiste, Sentrumsløypa, der blev indviet den 6. december 2014. Den fire km lange blå piste egner sig til skiløbere på alle niveauer og bugter sig ned gennem terrænet fra Hemsedal Skicenter til byens centrum.

Den nye bypiste betyder også, at sultne eller pausehungrende skiløbere kan stå på ski direkte ned til de varme vafler eller den lune kop kaffe. Gratis skibusser og shuttle-taxier til 20 Nkr. kører i pendulfart tilbage til skicenteret.

– Dét, at man kan stå på ski hele vejen ned til midtbyen, giver en ny dimension til skiløbet. Udover en flot skitur oppe fra fjeldet, gør bypisten det nemt at tage en hurtig afstikker ned til butikkerne eller til en af Hemsedals ti restauranter, caféer eller barer. Det er perfekt, hvis man har brug for at holde en lille pause med børnene – eller som afslutning på skidagen med en middag eller en gang afterski, fortæller Kenneth Larsen, markedschef i Skistar/Hemsedal.

Hemsedal er traditionelt et af Norges mest populære feriemål for danskere, der vælger at holde jul med ski på. I år sætter endnu flere kursen nordpå. Indtil nu har danske skiløbere booket cirka 19.000 gæstedøgn i Hemsedal i juledagene, en stigning på over 20 pct. sammenlignet med julen sidste år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us