Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Gratis overnatninger til gæster ved området omkring Lillebælt

186 gratis overnatninger er i spil til de oplevelseshungrende gæster, der er hurtigst ved tasterne, når Bridgewalking.dk åbner for den online booking den 1. februar 2015.

Turistbranchen håber at tiltaget kan trække flere turister til områdets overnatningssteder i weekender og ferier veed Lillebælt.

Områdets overnatningssteder ser den nye attraktion Bridgewalking Danmark, som en oplagt mulighed for at booste området overfor ferieturister fra ind og udland.

Turistchef Anette Hellmund Werenskiold forklarer:

– De seneste år har vi arbejdet benhårdt på at få flere ferieturister til området og vi oplever en positiv udvikling i antallet af overnatninger. Men nu investerer 10 af vores bedste hoteller og vores største lokale sommerhusudlejningsaktør tilsammen 186 gratis overnatninger i en kampagne for at promovere områdets nye attraktion. Vi trækker lod blandt de gæster, der booker en Bridgewalking billet i februar måned. Det giver os mulighed for at vise Bridgewalking gæster fra hele landet, Middelfart og Lillebælt, som er en overset perle, når vi taler ferieturisme.

Direktør fra Hotel Fredericia Einar Kring bakker op om indsatsen:

– Lillebælt er en af landets populære destinationer når der skal afvikles møder, konferencer og events. Vi har et højt kendskab når vi taler om erhvervsturisme. Trods de seneste års vækst inden for ferieturismen i Lillebælt, har vi stadig behov for at øge vores kendskabsgrad som feriedestination. Samarbejde er vejen frem i Lillebælt, hvilket denne kampagne er et tydeligt eksempel på.

Ikke bare hoteller synes godt om den nye attraktion, også sommerhus udlejer Torben Jersild ser frem til at øge antallet af udlejede sommerhuse på den konto:

– Bridgewalking er helt unik for den nordlige halvkugle. Det findes kun i Sidney og Auckland ’down under’. Jeg tror bestemt vi kan tiltrække familier med børn fra 10-års-alderen, som vil opleve noget sammen, som de kan dele mange år frem i tiden. Det er jo oplagt at lave en tur ud af det og tage i sommerhus. Der skal ske noget for de unge i dag – og området omkring Lillebælt er ideelt til oplevelsesturisme i skov og ved vandet.

De 186 overnatninger er for 2 personer i dobbeltværelse eller i feriebolig. Vinderne får direkte besked i marts måned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us