Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Gigantfest skyder østrigsk skisæson i gang

Den østrigske skisæson skydes i gang med gigantfest, når Zell am See-Kaprun for første gang lægger sneklædte omgivelser til festivalen WOW Glacier Love, der foregår over en vild weekend i november.

Og festglade danske vintersportsentusiaster kan stadig nå åbningen af vintersportssæsonen i østrigske Zell am See-Kaprun. Den dansker-populære destination i regionen SalzburgerLand har gjort alting klart til en ekstraordinær fest, der skal skyde vintersæsonen 2014/2014 i gang med et brag.

Fra fredag den 7. til søndag den 9. november 2014 foregår således festivalen WOW Glacier Love, der kombinerer skiløb på Zell am See-Kapruns 138 pistekilometer med en gigantisk musik- og oplevelsesfestival. Her vil være optrædener fra 25 DJ’s – blandt dem den engelske DJ-kvartet Rudimental, der er kendt for hits som ”Feel the love” og ”Free”. Festivalen præsenterer ligeledes navne som Sub Focus, DJ’s from Mars, Pretty Pink, Zwette og Kaos.

Flere DJ’s vil optræde ude på pisterne i 2.400 meters højde på SalzburgerLands højeste punkt, gletsjeren Kitzsteinhorn. Her vil der weekenden over også foregå gratis test af nye ski, snowboards og andet udstyr fra blandt andet Fischer, Alpina, Salomon, Atomic og Blizzard.

På programmet er desuden en række spektakulære konkurrencer og events, hvor professionelle udøvere dyster i spring og tricks. Blandt andet i WOW Knock-Out Railbattle, hvor 16 inviterede og 8 kvalificerede udøvere i verdensklasse kæmper om den endelige titel som Zell am See-Kapruns bedste skiløber og bedste snowboarder. Det sker via et løbende udskilningsløb, hvor en deltager bliver elimineret af dommerne hver halve time.

Men sørg for at være udsovet, inden du kommer til det sneklædte østrigske bjerglandskab. Eneste hage ved den stort anlagte festival er, at der formentlig ikke bliver meget tid til at sove. Så tæt pakket er programmet til WOW Glacier Love, der kombinerer fabelagtig natur og snegaranti med en elektronisk musikfest af de sjældne.

Link:
WOW Glacier Love Festival – http://wowglacierlove.at/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us