Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Fri forårsweekend med camping på Skiveegnen

Fire campingpladser på Skiveegnen er gået sammen om at tilbyde en gratis Limfjordsweekend til alle campister – et tilbud de kalder "Fri forårsweekend" – og det foregår i weekenden 3.- 5. maj 2013.

De fire campingpladser på Skiveegnen er Limfjords Camping og Vandland, Junget Strandcamping, Lundø Camping & Grill og Hjarbæk Fjord Camping. De ligger alle fire i naturskønne omgivelser ved Limfjorden, men de har hver deres identitet og særpræg.

Alle campister i egen vogn kan overnatte gratis i weekenden 3.-5. maj. Prisen på 0 kr. inkluderer oven i købet strøm, men evt. forplejning skal man selv betale.

Baggrunden for at campingpladserne forærer deres gæster en hel weekend er, at endnu flere gerne skulle få øjnene op for de gode feriemuligheder ved Limfjorden med den pragtfulde natur og de mange aktiviteter.

– Jeg håber, at rigtig mange campister bliver fristet, så vi får spredt budskabet om, at campingferie ved Limfjorden er et must – uanset om man leder efter ro og fordybelse i naturen eller er til leg og aktiviteter, siger Lise Korsgaard, der er koordinator for "Fri Forårsweekend".

På halvøen Lundø ligger Lundø Camping & Grill, der faktisk er Danmarks mindste trestjernede campingplads.

– Vores store force er faktisk, at pladsen er så lille, som den er, siger campingpladsens ejer Judith Hansen.

Judith Hansen fortæller, at der i forbindelse med "Fri Forårsweekend" arrangeres en vandretur på Lundø i samarbejde med Hjerteforeningen:

– Vi har to legepladser til børnene, og for de voksne handler et ophold hos os i høj grad om at nyde den skønne natur, fjorden, roen og den gode stemning.

På den vestlige side af Salling – kun et stenkast fra Limfjorden og tæt på den gamle middelalderborg Spøttrup – ligger Limfjords Camping & Vandland, hvor kodeordene er familie, nærhed, samhørighed, hygge og spændende aktiviteter for store og små. Her er f.eks. en minigolfbane, og i det indendørs vandland er temperaturen altid 28 grader.

– I løbet af "Fri Forårsweekend" vil vi præsentere nogle af de aktiviteter, som gæsterne kan møde her på pladsen om sommeren – f.eks. Geo-Questor løb, bålhygge og underholdning – og søndag formiddag tilbyder vi alle campisterne at slutte en forhåbentlig dejlig weekend af med søndagsbrunch, siger Maj-Britt Vestergaard, der er medejer af pladsen.

Hjarbæk Fjord Camping ligger med en fantastisk udsigt over Hjarbæk Fjord længst mod syd i Limfjorden.

– Vores kendetegn er fred og ro og den helt specielle natur. I forbindelse med "Fri Forårsweekend" byder vi fredag aften på grillskole med efterfølgende fællesspisning, lørdag formiddag kan man fiske ved fjorden, og om eftermiddagen får vi besøg af Skovnissen Klone, der underholder og leger med børnene. Lørdag aften slutter vi af med fælles bålhygge, siger Lone Rasmussen fra Hjarbæk Fjord Camping.

Junget Strand Camping befinder sig på Sallings nordøstlige hjørne.

– Vi er en fredfyldt familiecampingplads, hvor der altid er spændende aktiviteter for store og små. I forbindelse med "Fri Forårsweekend" er der underholdning for børn og barnlige sjæle både fredag, lørdag og søndag. Fredag arrangerer vi hygge/ryste-sammen-aften i teltet, og når de mindste er gået til køjs, er der fest med levende musik. Lørdag formiddag har vi tekstilværksted og om eftermiddagen er der fælles tur til stranden. Lørdag aften laver vi snobrød over bål, og søndag er der ansigtsmaling og en spændende skattejagt, fortæller Lisbeth Korsgaard fra Junget Strand Camping.

Hvis man ikke har sin egen vogn med, kan pladsens campinghytter lejes til halv pris i denne weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us