Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Fremgang for flyruter til Østeuropa

Antallet af passagerer til destinationer i Østeuropa stiger, og Københavns Lufthavn ser muligheder for flere ruter i de kommende år.

Landene i Østeuropa er i stigende grad et marked for Københavns Lufthavn. I takt med de østeuropæiske landes optagelse og integration i EU vokser behovet for at flyve, og det giver vækst i antallet af passagerer og et øget potentiale for nye ruter fra København.

Trafikken fra København til Østeuropa har været stigende i de seneste to-tre år, og væksten er fortsat i år. I de første ni måneder af 2006 var der 1.246.000 passagerer på ruterne til Østeuropa – eller 17 procent flere end i samme periode sidste år.

– Vi forventer fortsat vækst i antallet af ruter og passagerer til Østeuropa i de kommende år og taler med flere flyselskaber om nye destinationer, der vil styrke Københavns position som knudepunkt for flytrafik til og fra Østeuropa, siger Corinna Lundbæk Pedersen, der er chef for Airline Relations i Københavns Lufthavne A/S.

Fra Københavns Lufthavn er der i dag forbindelse til over 20 destinationer i Østeuropa, og ikke mindst for de baltiske lande er København et vigtigt knudepunkt. Ruterne til Letland, Estland og Litauen har i år haft betydelig fremgang med en samlet vækst i passagertallet på 31 procent i årets første ni måneder.

Trafikvæksten til Østeuropa drives både af forretnings- og fritidsrejsende. For eksempel har flyruterne til Rusland, der benyttes af mange forretningsrejsende, i år haft 24 procent flere passagerer end i samme periode sidste år, mens passagertallet til Bulgarien med typiske charterdestinationer som Varna og Burgas er øget med 33 procent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us