Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Formland: Større fokus på synergi mellem produkterne

Forårsudgaven af Skandinaviens mest inspirerende fagmesse for interiør, design og brugskunst opbygger denne gang messen, Formland Spring 2012 i MCH Messecenter Herning, med endnu større fokus på synergi mellem produkterne.

– Vi optimerer produktsynergien, samtidig med at vi udsmykker flere haller i stilarter, der passer til udstillernes produkter. Dette gør vi for at give de besøgende en endnu bedre oplevelse og for at gøre det nemmere for indkøberne, forklarer projektleder på Formland, Inge Nørgaard.

På seneste Formland-messe i august 2011 præsenterede Formland området Ethno Chic, som sammensmeltede det moderne, det urbane og det internationale design. Området var en stor succes og derfor udvider Formland Ethno Chic-området til det dobbelte på forårsmessen.

Samtidig opstår det nye område Living Design, som kommer til at indtage Hal L. Området er skabt i samarbejde med Eckmann Alive Studio og dækker over en stil, hvor klassiske, moderne og stilrene omgivelser indrettes med det kreative, farverige og glade design.

En anden succes som går igen fra efterårsmessen er workshops med mulighed for at lave moodboards. Under vejledning af trendseksperten Annette Eckmann kan besøgende således definere og samle de stilarter, der passer til kunderne i de enkelte butikker på et moodboard. Målet er at optimere de besøgendes træfsikkerhed i indkøbene på messen.

Formland Spring 2012 byder også på tre trendzoner, som samler det nyeste indenfor hvert deres felt. Urban Nature-zonen, der vil være at finde i Hal H med Home & Garden, fokuserer på muligheden for at udnytte byens rum til grønne tiltag. Det er en ny forretningsmulighed og et afsætningsområde, som mange endnu ikke har taget hul på.

Mads Arlien-Søborg står for New Note, der denne gang dykker ned i tendensen Light Function. Et tema med fokus på funktion og komfort, hvor den funktionelle inspiration fra sportens verden kommer til udtryk i en “light” version.

Og på zonen Truely Tomorrow Shopping giver designer og konceptudvikler Birgit Tarp sit bud på fremtidens kundetilpassede livsstilsbutik gennem tre målrettede butikskoncepter.

Formland Spring 2012 åbner dørene i MCH Messecenter Herning fra 12. til 15. januar 2012.

Illustration: Fotograf Tony Brøchner
 
Yderligere information: http://www.formland.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us