Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Flere danskere holder jul i sneen i Sverige

Den idylliske drøm om en juleaften, hvor sneen daler stille ned over et snedækket landskab bliver i år en realitet for mange flere danskere end sidste år – på trods af at udsigterne til hvid jul i Danmark ikke er gode.

I år har de svenske skidestinationer nemlig flere danske bookinger end sidste år i juleferien. Blandt andet kan destinationen Stöten i Sälen melde om en stigning på 24 procent i forhold til sidste år på danske bookinger i juleferien.

– På de store ski-destinationer i Sverige er der garanti for masser af sne juleaften. Bookingerne viser ganske tydeligt, at danskerne har et stærkt ønske om at give sig selv og ikke mindst børnene oplevelsen af en rigtig hvid jul, siger Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden og fortsætter:

– Danskerne søger blandt andet mod destinationer som Stöten og andre destinationer i Sälen og Idre Fjäll. Her finder man mange idylliske bjælkehytter midt på fjeldet med direkte adgang til skiløbet udenfor og godt med plads samt pejs, sauna indenfor. Det er den type hytter, der er særligt rift om omkring jul og nytår, hvor det ikke kun handler om skiløb men om at være sammen som familie og slippe for stress og jag i julen.

Men det er ikke kun danskerne som gerne vil holde en hvid jul på snedestinationerne, men også flere svenskere holder i år jul på skidestinationerne, hvilket betyder, at der flere steder allerede nu er tæt på at være udsolgt.

Og det er ikke kun sneen, der lokker de mange gæster, peger Anna Kron Boysen på:

– Skidestinationerne byder på en bred vifte af særlige aktiviteter i forbindelse med jul og nytår. Idre Fjäll lokkker blandt andet med alt fra fakkelslalom og julemarked til snescootertur til julemandens værksted.

Den svenske skisæson begynder i november og slutter i maj. VisitSweden forventer, at mere end 100.000 danskere vil tage på skiferie i Sverige i år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us