Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Fjord Line søger 300 medarbejdere

Det dansk-norske færgerederi Fjord Line Danmark A/S i Hirtshals indleder nu rekrutteringsprocessen i forbindelse med ansættelse af ca. 300 medarbejdere på rederiets nye internationale cruisefærger.

Cruisefærgerne sættes i drift hhv. forår og efterår 2013 og er de første og største passagerfartøjer i international trafik, som udelukkende drives frem af gasmotorer.
 
Fjord Line Danmark A/S afholder derfor den 17. januar 2013 i samarbejde med de lokale jobcentre informationsmøde om de nye stillinger – specielt inden for salg- og service – hos Job og Virksomhedscenteret i Aalborg.

Den første af de to cruisefærger ”M/S Stavangerfjord” lægger fra kaj i Bergen på jomfrurejsen onsdag den 29. maj. Til september følger søsterskibet ”M/S Bergensfjord”. Med daglig afgang vil skibene fremover sejle på strækningen Hirtshals – Stavanger – Bergen på Vestlandet og på den nyetablerede overfart mellem Hirtshals og Langesund i det sydøstlige Norge.

Fjord Line AS satser mere end 2 mia. kr. på sit nye fremstød med byggeri af de nye cruisefærger, havneanlæg m.m.. Investeringerne skal løfte rederiet op i cruise – og konferenceklassen, således at den enkelte passager ikke ”bare” ser cruisefærgerne som en transportmulighed mellem A og B, men som rejsemulighed med oplevelser langs med Norges enestående natur.
 
Fjord Line Danmark A/S har allerede åbnet op for ansøgninger til de stillinger som skal besættes, når den første af de to cruisefærger sættes i drift. I første omgang vil rekrutteringen omfatte ca. 200 nye medarbejdere. De resterende 100 personer vil blive rekrutteret i en senere proces.

– De nye ansatte vil dog blive fordelt på den første af de to nye cruisefærger samt den eksisterende flåde, fortæller direktør Gert Balling, Fjord Line Danmark A/S i Hirtshals.
 
De i alt 300 nye medarbejdere omfatter de fleste arbejdsområder indenfor drift, salg og service – se mere på http://www.fjordline.dk
 
Illustration: MS Stavangerfjord
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us