Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Festlig åbning af Ferie for Alle 2004

Åbningen af den største nordiske rejse- og feriemesse “Ferie for Alle 2004” i Messecenter Herning blev en festlig begivenhed, hvor rigtig mange gæster og udstillere var mødt frem til.

Efter taler af messedirektør Egon Sørensen, formanden for Horesta, Egon Klitgaard og Jytte Dethlefsen, formand for Campingbranchen blev mikrofonen overladt til Rejseskribenternes formand, redaktør Ejvind Olesen der kunne overrække Rejseskribenterns turismepris til Poul Fejer Christiansen, som er direktør for Campingrådet.

Messens officielle åbning skulle foretages af OL-guldvinderen i badminton, Poul-Erik Høyer og sangeren Søren Poppe, der deltog som ambassadører for Børneprojekt Danmark.

Poul-Erik Høyer sagde i sin tale:
– Som præsident for Børneprojekt Danmark er det en stor glæde at få lov til at være med til åbningen af “Ferie for Alle”. Messecenter Herning har igen i år sat en fantastisk ramme op omkring denne messe. For mange familier er ferien den store oplevelse på året. Mange børn ser frem til, at de i de uger, hvor familien er på ferie, får mor og far for dem selv og måske bliver der også mulighed for at knytte nye venskaber til andre børn.

Poul-Erik Høyer henviste også til, at netop rejserne var en af årsagerne til, at han syntes det var sjovt at gøre så meget ved badmintonsporten.

Børneprojekt Danmark er blevet valgt af “Ferie for Alle” som det velgørenhedsprojekt, der skal støttes i år.

– Nogle af de børn har måske ikke mulighed for at tage på en almindelig ferie som os andre. Derfor er det ekstra glædeligt at kunne være med her i dag, hvor vi kan fortælle at donationen fra “Ferie for Alle” vil gå til vores nye satsning – et børnecenter her i Danmark. Her vil syge børn få en mulighed for at få et pusterum væk fra de normale rammer, der hører til et hospitalsforløb. Her skal der være plads til at familier kan komme hen for at finde sammen igen, så søskende også kan være med i sygdomsprocessen og ikke føle sig sat ud på sidelinien, sagde Poul-Erik Høyer.

Børneprojekt Danmark er nu gået i realitetsforhandlinger med Viborg Amt og Viborg Kommune om at placere Børnecentret på et smukt sted i omegnen af Viborg.

– Derfor kan jeg nu sige at 2004 bliver startsskuddet for vores Børnecenter. Ydermere vil der være mulighed for at vi kan udveksle eksisterende centre i Norge, Tyskland og Holland, så danske børn kan mødes med andre børn fra andre lande, hvor de vil kunne udveksle erfaringer på tværs af landegrænser, fortalte Poul-Erik Høyer i åbningstalen.

Under åbningsceremonien blev den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen udnævnt til ambassadør for Børneprojektet.

– B.S. Christiansen er en af de helt store støtter for Børneprojekt Danmark, og det har betydet, at vi nu kan løfte de opgaver som kræver lidt mere pondus, sagde Poul-Erik Høyer.

B.S. Christiansen har doneret beløb fra foredrag, arrangeret oplevelsesture og har taget initiativet til en jagtrejse til oktober til Skotland, hvor Børneprojekt Danmark har lånt et stort jagtområde fra Holger Bagger Sørensen.

Under åbningsceremonien gav den kendte sanger Søren Poppe også et nummer. Søren Poppe vandt jo Dansk Melodi Grand Prix i 2001 – netop i Messecenter Herning.

Åbningen blev derefter foretaget af Poul-Erik Høyer sammen med Søren Poppe og B.S. Christiansen, og så strømmede publikum ellers ud i de ni messehaller for at finde gode tilbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us