Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Festival for chokoladeelskere

Fra den 9. til den 14. februar 2013 løber årets sødeste festival, ”Zagreb Chokofest”, af stablen.

På den søde festival i Zagreb i Kroatien præsenteres årets nyheder fra chokoladeverdenen sammen med dans, musik og underholdning – og ikke mindst smagsprøver på lækkerierne. Sidste år tiltrak festivalen op mod 300.000 chokoladeelskere fra hele verden, og forventningerne er de samme i år. Festivalens sidste dag ligger på Valentinesdag, så der er mulighed for at overraske kæresten med en sød oplevelse i Kroatiens smukke hovedstad.

Chokoladens sprog forstås som bekendt af alle – uanset alder, køn og nationalitet, og på den seks dage lange chokoladefestival kan store og små fordybe sig i en verden af chokolade.

Chokoladefestivalen har til formål at præsentere de nyeste trends og brands i chokoladeverdenen – sammen med de mere finurlige ting som chokoladekunst og eksklusiv madlavning med chokolade, som vil imponere selv vores egen Mette Blomsterberg.

Der vil både være lokale kroatiske udstillere på chokoladefestivalen samt kendte dessertkokke fra hele Kroatien. Udstillere fra andre lande som Tyrkiet og Rusland finder også vej til chokoladefestivalen.

Foto

Der er et væld af spændende aktiviteter på den søde festival. Kendte chokolademestre og konditorer øser ud af deres bedste tips og tricks, så den fuldbårne chocoholic kan gå hjem og lave god chokolade og desserter i sit eget køkken. Festivalgæsterne kan deltage i workshops om produktion af konfekture, lære om de bedste ingredienser, gå til forelæsninger om chokoladens ernæringsmæssige fordele – og ikke mindst: lære om, hvordan man kombinerer noget så eksklusivt som chokolade og vin.

Festivalens gæster får også rabat i en række af de mest populære restauranter i Zagreb og adgang til specielle børneaktiviteter med et specielt Chokofest-card.

Chokoladefestivalens sidste dag falder sammen med Valentinesdag den 14. februar 2013. Piger elsker som bekendt chokolade og vil helt sikkert føle sig hjemme på en forlænget weekend i den romantiske hovedstad og dens verden af chokolade.

Zagreb Chokofest finder sted på den velbesøgte ’Ban J. Jelacic Square’, som forbindes af ikke mindre end syv af byens sporvognslinjer.

Læs mere om festivalen her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us