Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Energimuseet åbner for Leonardo da Vinci

Fra lørdag den 15. marts 2014 har Energimuseet ved Bjerringbro igen åbent for sæsonen på alle hverdage og weekender. Alle udstillinger er åbne, og der vil dagligt være højspændingsdemonstrationer i Bohrtårnet.

– Endnu er vores særudstillingslokale dog lukket, da vi er i gang med at gøre klar til åbningen af årets store særudstilling: “Leonardo da Vinci – det fleksible menneske”. Udstillingen udarbejdes i samarbejde med det Tekniske Museum for Leonardo da Vinci i Milano, Italien, hvorfra Energimuseet låner en lang række modeller af Leonardo maskiner, fortæller Jytte Thorndahl, konstitueret museumsdirektør:

– Udstillingen fokuserer på forholdet mellem teknik, videnskab og kunst, som det kommer til udtryk i Leonardo da Vincis liv og arbejde. Der bliver især lagt vægt på, hvordan hans observationer af naturen og inspirationen fra samtiden spillede en vigtig rolle for hans arbejde. Museet har været så heldige at finde en række af sponsorer, som støtter udstillingen økonomisk. Udstillingen vil være åben fra 12. april og frem til 31. oktober 2014.

Under Forskningens Døgn 24. – 26. april 2014 vil der være fokus på Leonardo da Vinci og hans arbejdsområder med både maskiner og maleri. I maj måned vil der være mulighed for igen at teste elbiler, og i sommerferien vil der være daglige fortællinger og aktiviteter omkring Leonardo da Vinci udstillingen.

– Frem til påske får alle vores gæster et gratis årskort, som gælder i hele 2014. Der er masser at se på, lære om og opleve hele året. Der er god grund til at komme først og få et årskort, fortæller Jytte Thorndahl.

Se mere på:
http://energimuseet.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us