Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

En chokoladebuffet der vil koste dig nogle år af dit liv

Her ved juletid kan jeg uden alt for megen opmærksomhed begive mig ind i mit fantasirige: Nemlig chokoladeverden, for jeg er en chokoladefanatiker, der elsker enhver dessert med antydning af chokolade. Og juletiden betyder masser af lejligheder til at komme ind i mine fantasier, for vi hygger – udover gås, karpe, stege af enhver antydning, piroggier med svampe, og endelig anden – så begiver vi os også ind i chokoladeriget.

Det bliver simpelthen en dekadent affære, med en berusende kombination af cremede dufte af forskellige chokolader og over til den bittersøde duft af mørk chokolade, og så er der det ekstravagante udvalg af lækre chokoladekager, trøfler og fontainer og springvandsfigurer opbygget i chokolade på kager, af enhver form og skikkelse.

Hvis du også vil ind i en sådan verden, så er der een mulighed – udover at komme til min jul – og det er at tage til Singapore, vandre ind på hotellet The Fullerton, og så begive dig ind i The Courtyard. Her kan du opleve en lignende ekstravavagant affære fra torsdag til lørdag, og godtnok skal du varme kreditkortet lidt, men så er oplevelsen også virkelig skøn.

Her i The Courtyard er der lækre kreationer med den mest skønne Valrhona chokolade, og selvom jeg nu vil forsøge at skildre dig en del af chokoladebuffetteen, så er der et lille videoklip længere nede, så du bare saligt kan læne dig tilbage, og drømme og nyde dig ind i din helt egen chokoladeverden.

Her bliver du nemlig ledt ind til et syndigt stævnemøde, der nok kan synes lidt ud af denne verden, men nu når muligheden er tilstede skal man så hele tiden involvere sig i alle verdens problemer.

Foto

Jeg dykker ihvertefælde ned blandt tærter, blandt andet Jivara chokoladetærten, en ekspresso kaffekage og så Fullerton chokoladekagen, en fyldig bittersød kage med nøddeagtige, sprøde stykker, indpakket i en skinnende chokoladeglassur. Og glem så ikke de mange mindre kreationer, for eksempel den hvide chokolade mango ostekage, som jeg elsker udover alt andet. Og skynd dig endelig at smage deres Café Noir Tiramisu, der består af ekspresso-rom gennemblødt mascarponecreme, med en intens likørsmag.

Og så er der mulighederne for at skænke dig et rigtig krus chokolade med varierende procenter af chokolade, netop som du godt kan lide det. Kokken er nemlig klar til at blande chokoladen lige som du kan lide den, eller også kan han kreere alle mulige former for varme chokoladedrikke, inden du forsvinder over til fonduen, hvor du dypper et bredt sortiment af alskens lækkerier på dit spyd ned i den fugtige, fløjsagtige smeltede chokolade.

Personalet er opmærksom og meget hjælpsom, så du får en ny tilgang til chokoladeverden, og måske ender du som mig – en rigtig chokoladefanatiker, der ganske vist kommer til at leve nogle år mindre end gennemsnittet, men hvilke år har det så været.

Her finder du vejen ind i The Courtyeard på the Fullerton i Singapore

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us