Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Ebeltoft-Odden ruten dedikeres til fritidsrejsende

Mols-Linien dedikerer fra den 1. april 2015 Ebeltoft-Odden ruten til fritidsrejsende, da den voksende hverdagstrafik foretrækker ruten fra Aarhus til Odden.

Ændringerne skyldes, at bevægelserne i rejsemarkedet over Kattegat de sidste 10 år har forandret sig markant. De rejsende har ændret deres rejseadfærd i en sådan form, at Ebeltoft-Odden ruten har tiltrukket fritids- og ferietrafikken, mens erhvervstrafikanter i stigende grad har foretrukket at rejse via Aarhus-Odden ruten.

Og det tager Mols-Linien nu konsekvensen af for at kunne imødekomme gæsternes rejsebehov og levere relevante rejsetilbud til markedet.

– Ebeltoft-Odden ruten er en attraktiv rejsevej i weekenderne, i helligdagsferierne og i sommerperioden, hvor der er stor efterspørgsel på billetter. På hverdage forholder det sig dog lidt anderledes. Vi har testet en række forskellige afgangstidspunkter på Ebeltoft-ruten, men må konstatere at i hverdagene er efterspørgslen i stort omfang flyttet over på Aarhus-Odden ruten, og det må vores fartplaner naturligvis afspejle. Til syvende og sidst er det vores gæsters rejsemønstre, der bestemmer, hvor og hvornår vi skal sejle, siger Søren Jespersen, som er administrerende direktør i Mols-Linien.

Det betyder, at fra den 1. april er der afgange alle weekender mellem Ebeltoft og Odden. Antallet af afgange tilpasses sæsonen og i helligdagsferier som eksempelvis i påsken udvides fartplanen, så hurtigfærgerne sejler hver dag, ligesom der også vil være daglige afgange i børnenes skoleferie om sommeren. Ruten mellem Aarhus og Odden opgraderes samtidig med endnu flere afgange i hverdagene.

Illustration: Mols-Linien dedikerer Ebeltoft-Odden ruten til fritidsrejsende, og erhvervsrejsende får flere afgange på Aarhus-Odden ruten /Mols-Linien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us