Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Danish Air Transport overtager på Karup – København

Norwegian stopper sidst i marts 2015 på Karup – København, men allerede to dage senere står Danish Air Transport til at udfylde hullet.

Den 29. marts 2015 starter Danish Air Transport nemlig ruteflyvning mellem Karup og København, og de er kendte på ruten – da Danish Air Transport det sidste års tid har været lejet ind af Norwegian til at flyve på ruten.

– Da Norwegian meddelte os, at de ville stoppe på ruten, gik vi straks i gang med at se på mulighederne for selv at overtage den. Vi har de seneste uger arbejdet på at få kapaciteten og et ruteprogram på plads, og vi er glade for at kunne meddele, at Danish Air Transport starter ruteflyvning mellem Karup og København den 29. marts,fortæller Jesper Rungholm, CEO i DAT, og han fortsætter:

– Vi har først og fremmest valgt at starte ruten, fordi der fortsat er behov for en forbindelse mellem Midtjylland og hovedstaden. Og så har vi den kapacitet, som passer til passagergrundlaget.

Danish Air Transport vil have to fly stationeret i Karup. Det betyder optimale afgangstider for de rejsende, da første afgang er kl. 06.40 fra Karup og sidste afgang kl. 22.30 fra København.

– Vi har indgået en interline-aftale med SAS og det betyder, at man kan købe billetter fra de destinationer, som Danish Air Transport flyver fra, og direkte videre ud til andre destinationer med SAS. Der er tale om en fuld interline-aftale med billetsamarbejde, bagage-gennemcheck, hjælp ved driftsforstyrrelser og ufrivillige overnatninger, gennemgangspriser og fuld service til børn, som rejser alene (UM), siger Jesper Rungholm.

Ruten vil både blive betjent af en MD83 med plads til 165 passagerer og en ATR72 med plads til 66 passagerer. Der vil være mere end dobbelt så meget kapacitet om morgenen fra Karup, og tilsvarende om eftermiddagen fra København, end der er i dag.

– Ruteprogrammet er klart, og det gælder fra den 29. marts 2015 til den 24. oktober 2015. På hverdage vil der være 6 rotationer fordelt over hele dagen, mens der fordelt over weekenden vil være 5 rotationer. Billetpriserne starter fra kr. 299, og vi vil tilbyde produkter til virksomheder, familier, pensionister og ungdom, slutter Jesper Rungholm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us