Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Coop går i partnerskab med rejseselskaber

Coop giver nu sine 1,4 millioner medlemmer en stribe nye fordele, når de skal ud at rejse. Medlemmerne kan nemlig opnå fordele hos Danmarks største charterselskab, Star Tour, verdens største markedsplads for udlejning af private boliger Airbnb, booking-siden for hoteller, hotels.com, samt det danske bilferie-bureau, Risskov Bilrejser.

– Når vi spørger vores medlemmer hvilke fordele, de gerne vil have, så kommer rejser ind som nummer 1. Derfor er vi glade for at indgå denne række af nye partnerskaber, der giver medlemskabet endnu mere værdi, siger chef for Coops medlemsprogram, Mike Dranov.

Mike Dranov lægger også vægt på, at Star Tour har stor fokus på høj feriekvalitet hos familierne. Et godt eksempel er øget kvalitet på børnebuffeterne samt det nye alternativ TASTE som findes på alle Blue Star hoteller, som har fokus på god kaffe og lokal vin, og dermed matcher Coops madagenda fint.

Aftalerne betyder, at medlemmerne får point, når de køber rejser og andre ydelser hos partnerne. Point kan benyttes til at betale for varer på coop.dk eller i de 1200 butikker, når der holdes pointdage.

Om baggrunden for at Star Tour går i samarbejde med Coop, siger salgsdirektør Stig Elling, Star Tour:

– Vi syntes, at vi matcher hinanden godt med fokus på kvalitet både i forhold til indkøb af dagligvarer og ferierejser. Og vi ønsker begge at dække bredt med tilbud i hele landet. Vi flyver fra både Ålborg, Billund og Kastrup og ser frem til samarbejdet med Coop i 2015.

Medlemsfordelene træder i kraft med det samme. For at opnå fordelene skal man bestille online via coop.dk/partner og oplyse sit medlemsnummer.

Med de nye partneraftaler har Coop nu over 30 partnere, der giver særlige fordele for de 1,4 million medlemmer. Det er bl.a. Apple Store, Det kgl. Teater, Tivoli, OK, og Saxo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us