Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Busvognmændene uddelte priser til busselskaberne

I forbindelse med Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning, afholdt Danske Busvognmænd for første gang Danish Coach Award.

Nilles Rejser vandt prisen for Årets Busrejsearrangør, mens Lyngby Turistfart og Papuga A/S vandt henholdsvis Årets Turistbusselskab og Årets Innovatør på busområdet.

– Komiteen var særlig imponeret over Nilles Rejsers dedikation til busrejsen. Og ikke mindst det forhold, at Nilles Rejser de seneste par år har formået at hæve antallet af gæster i bussen betragteligt, gjorde et stort indtryk, udtaler direktør i Danske Busvognmænd Steen Bundgaard.
 
Lyngby Turistfart vandt prisen for sine høje, professionelle standarder, som man har vedligeholdt gennem årtier. Papuga A/S vandt Årets Innovatør for konceptet Vicyklersammen.dk, der tilbyder alle cykelglade sjæle at udleve drømmen om at cykle til Paris. Hverken Lyngby Turistfart eller Papuga A/S har tidligere været nomineret til priser inden for rejsebranchen. Ikke desto mindre var det erfarne rejseoperatører som Gislev Rejser, de nominerede var oppe imod.

– Der hersker ingen tvivl om, at alle nominerede var seriøse bud på en prisvinder, konkluderer Steen Bundgaard og fortsætter:

– De mange nye vindere viser, at vi med Danish Coach Award vil fokusere på de sider af busrejsebranchen, som man måske har en tendens til at overse. Både store og små virksomheder samt busvognmænd med og uden rejsebureauer kan bidrage konstruktivt til udviklingen af busrejsen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us