Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

Børnesafarier på Rømø

I Sydvestjylland har man netop introduceret børnesafari som et nyt tilbud til de mange børnefamilier, der hvert år besøger regionen.

Børnesafarierne finder sted i eksotiske omgivelser på vadehavsøen Rømø, hvor de yngste besøgende ikke bare kan opleve ”De 5 Store”, men også ”De 5 Små”.

Inden for de seneste år har Sydvestjylland introduceret en lang række safarier, der tager udgangspunkt i regionens mange enestående naturoplevelser. Blandt dem er for eksempel østers-, krondyrs- og sort-sol-safarier, der med cirka 45.000 besøgende årligt viser, at safari på dansk grund er et attraktivt alternativt til den afrikanske savanne.

Den nye safari, den såkaldte ”børnesafari”, er en safari, der er skræddersyet til eventyrlystne børnefamilier, som er på jagt efter sjove og anderledes naturoplevelser. Således kan besøgende i Sydvestjylland ikke bare opleve ”De 5 Store”, men også ”De 5 Små” på arrangerede børnesafari-ture i området omkring én af Danmarks nyudnævnte nationalparker, Nationalpark Vadehavet.

Mens ”De 5 Store” dækker over havørnen, den store hornugle, traner, gæs og sæler, går jagten i ”De 5 Små” efter krabber, slikkrebs, muslinger, sandorm og søstjerner. Turene ”De 5 Store” og ”De 5 Små”, som begge ledsages af en kyndig naturvejleder, afgår hver onsdag i juli og august fra vadehavsøen Rømø. Deltagelse koster 85,- kroner per barn, som kan medtage en voksen gratis.

Bag turene står Danmarks største private naturvejledningsvirksomhed, Sort Safari i Møgeltønder, der har udviklet konceptet ”Børnesafari” med ”De 5 Store” og ”De 5 Små. Sort Safari arrangerer også ture med fokus på sort, grå og hvid sol – stære, gæs og svaner i kæmpe flokke, som flyver hen over himlen – samt sælsafari, østerssafari, marsksafari og meget mere.

Yderligere information:
Nørnesafarierne ”De 5 Store” og ”De 5 Små”  – http://www.sortsafari.dk
Rømø – http://www.romo.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us