Michelinstjerner skal trække kry…

Tallet for krydstogtsturi…

Håndstrik er kommet på museum

Danmarks Industrimuseum å…

Istiden vender tilbage til Aarhu…

Lørdag den 14. maj 2016 s…

Nye B & B stjerner i Schweiz

Nu får interesserede muli…

Egon er på spil i Viborg

Olsen-Banden er kommet på…

Møn skal være orkidéparadis

Jydelejet, Havrelukke og …

Rejsemesse i Herning: Større køb…

Rejsemessen Ferie for All…

Demente tilbydes nu kunstoplevel…

VejleMuseerne - Kunstmuse…

DSB og Mofibo indgår samarbejde …

Nu får du mulighed for at…

Bustur for kokke og tjenere skal…

Kokke og tjenere i det ve…

«
»
TwitterFacebook

1.600 nye billige overnatningsmuligheder åbner snart i Israel

Den stigende efterspørgsel efter campingpladser til telte og campingvogne i den seneste ferieperiode i Israel, især i den sydlige del af landet, har fået Israels Turistministerium til at intensivere aktiviteterne med at udvikle yderligere campingpladser i hele Israel, som fremmer øko-turismen og reducerer omkostningerne til at holde ferie i Israel.

Derfor vil 1.600 billige overnatningsmuligheder i 24 projekter snart åbne i Israel.

Disse campingpladser til telte og campingvogne vil blandt andet befinde sig i Mitzpe Ramon, Abirim, Richniya, Beit Hillel, Ein Yahav, Majdal Shams, Yeruham, Pekiin, Tel Katzir, Shekef, Arad, Golan Heights, Rishpon og Givat Yoav. Hver plads får kapacitet til omkring 70 overnatningsenheder i gennemsnit.

Turistministeriets forøgede aktiviteter i dette område er forårsaget af såvel udenlandske turisters som israeleres stigende efterspørgsel efter billige overnatningsmuligheder. Ifølge Turistministeriets statistikker er der over 200 campingpladser i Israel, som i 2013 var fuldt belagte i sommerens weekender og havde 80 % belægning i hverdagene. Den gennemsnitlige pris på disse pladser er NIS 70 pr. person pr. dag. Visse steder er prisen fastsat pr. bil (NIS 60-70 pr. dag).

I juni 2014 offentliggjorde Turistministeriets generaldirektør Air Halevy et direktiv vedrørende et tilskud på op til 20 % af investeringen til oprettelse af campingpladser til telte og campingvogne. Det sker for at tilskynde til etablering af yderligere campingpladser, der vil blive integreret i landlige omgivelser og vil tilbyde billigere og grønnere alternativer – med et samlet budget på NIS 3,5 millioner. Som et resultat heraf har ministeriet modtaget adskillige henvendelser inden for de seneste 3 måneder.

Ørkencamping i Israel, arrangeret af Genesis Land:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kontakt os

Sektioner

Om os

  • Vi modtager altid gerne informationer om stort og småt, og har du kommentarer så send dem omgående til os.

Follow Us